SM-S6 Edge Açılmama-Donma ve Reset Sorunu

Sorunun donanımsal olduğuna inanmıyorum. Bir ara özel mesaj atın cihazın tam modelini bir xda yapayım sizin için hocam.

Abi, sen ona niye LCD ekran aldın ki? Düşünüyorum.
En başından araştırmadan balıklama daldığım için. "Sazan" mı diyorlardı ne :D Ama girdik bir kere, sona götürmeden rahat edemem.

Sorunun donanımsal olduğuna inanmıyorum. Bir ara özel mesaj atın cihazın tam modelini bir xda yapayım sizin için hocam.
Özel mesajı nasıl atacağım ki size?

Şansa bak, elektrik kesildi (n)
Nazım paşam, yani ben yanlık ekran mı aldım? Bu "S6 Edge g925f" modellerinin bi Super AMOLED bir de LCD olanı mı var?
Benim aldığım tükenmiş link veremiyorum. Pek bir bilgi verilmemiş ama, bununla aynı gibiydi.
Yalnız bu bahsettiğim hatalar ben ekranı değiştirmeden de vardı.

Sizlerin bildiği bir ROM var ise, son olarak bir de onu deneyeyim?

Samsung yazısı başlangıçta renkleri düzgün olarak geliyorsa sıkıntı olmaz. Yanlış ekranlarda zaten soketleri uymazdı. Olsa olsa yan sanayi kalitesiz ürün olabilir.
Bence sorun büyük ihtimal yazılımsal. Eğer TWRP yüklemişseniz brick olma ihtimali çok düşük. TWRP açabiliyorsanız farklı ROM lar deneyin veya orjinal ROM yükleyin. Böylece sorunun yazılımsal olup olmadığı kesinleşir.

LED ekranla Super AMOLED aynı değil ki. Zaten LED bir ekran değil. Ayrıca LCD ve LED aynı montiörde bulunur zaten yanlış bilgi vermeyin. Araştırmaya tenezzül bile etmiyorsunuz.
Ben de biliyorum ne olduğunu ama burada ansiklopedik bilgi vermiyoruz. Kısa açıklamalar yapıyoruz. Ona bakarsan hepsi LCD ekran zaten. LED de LCD türevidir. Yani bu ekrana LCD demeleri bi bakıma doğru.
Satıcıların kısaltması gibi ben de SUPER AMOLED gibi uzun kelime kurmaktansa LED diyorum sadece.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı