5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 17 Eylül 2023 #1 Ders programımda kısaltması "SMBU7" diye bir ders var. Bu dersin açılımı nedir? Derste matematik işleniyor ama açılımını merak ettim.
Ders programımda kısaltması "SMBU7" diye bir ders var. Bu dersin açılımı nedir? Derste matematik işleniyor ama açılımını merak ettim.
Çözüm Erkan Skywalker 17 Eylül 2023 518679 dedi: Ders programımda kısaltması "SMBU7" diye bir ders var. Bu dersin açılımı nedir? Derste matematik işleniyor ama açılımını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Seçmeli Matematik ve Bilim Uygulamaları dersi diye geçiyor. tumu dedi: Tamamen uydurma bir şekilde, Seçmeli Matematik Bilimi Uygulamaları. Genişletmek için tıkla... Bir kelime ve bir harfle kaçırmışsınız @518679 Eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
518679 dedi: Ders programımda kısaltması "SMBU7" diye bir ders var. Bu dersin açılımı nedir? Derste matematik işleniyor ama açılımını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Seçmeli Matematik ve Bilim Uygulamaları dersi diye geçiyor. tumu dedi: Tamamen uydurma bir şekilde, Seçmeli Matematik Bilimi Uygulamaları. Genişletmek için tıkla... Bir kelime ve bir harfle kaçırmışsınız @518679 Eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.398 Çözümler 12 17 Eylül 2023 #2 Tamamen uydurma bir şekilde, Seçmeli Matematik Bilimi Uygulamaları. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.460 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer Eskişehir/Türkiye 17 Eylül 2023 #3 518679 dedi: Ders programımda kısaltması "SMBU7" diye bir ders var. Bu dersin açılımı nedir? Derste matematik işleniyor ama açılımını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Seçmeli Matematik ve Bilim Uygulamaları dersi diye geçiyor. tumu dedi: Tamamen uydurma bir şekilde, Seçmeli Matematik Bilimi Uygulamaları. Genişletmek için tıkla... Bir kelime ve bir harfle kaçırmışsınız @518679 Eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim. Son düzenleme: 17 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
518679 dedi: Ders programımda kısaltması "SMBU7" diye bir ders var. Bu dersin açılımı nedir? Derste matematik işleniyor ama açılımını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Seçmeli Matematik ve Bilim Uygulamaları dersi diye geçiyor. tumu dedi: Tamamen uydurma bir şekilde, Seçmeli Matematik Bilimi Uygulamaları. Genişletmek için tıkla... Bir kelime ve bir harfle kaçırmışsınız @518679 Eğer yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretlerseniz çok sevinirim.