SMM panel uygun fiyatlı script nereden bulunur?

Kronos51

Decapat
Daha fazla  
Domain ve hosting işlemleri tamamlandı site kullanıma açıldı sadece uygun fiyatlı smm panel scripti bulması kaldı. Önerilerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Ücretsizlerde her türlü sıkıntı çıkabileceği için önceliğim ücretli olanlar fakat bütçe çok kısıtlı ilk ay mümkün olduğunca düşük ücret ödeyip ilerleyen süreçte arttırmayı planlıyorum.

Moon panel öneririm daha önce kullandım memnun kaldım.

Ben bu tema ile beraber kullandım.

İlk ay düşükücret ödeyip sonra arttıracağım dediğiniz nedir bu arada? Bu script tek seferlik ödeme ile ömür boyu sizin oluyor.
Yine aynı firmanın sitesinde 30-40 TL'lik scriptler de mevcuttu da o yüzden demiştim, önce basit bir panelle başlayıp duruma göre daha pahalısına geçiş yapmak yani

Yine aynı firmanın sitesinde 30-40 TL'lik scriptler de mevcuttu da o yüzden demiştim, önce basit bir panelle başlayıp duruma göre daha pahalısına geçiş yapmak yani
Ozaman 1-2 ay bekleyip birkere alıp iyisini almanızı öneririm. Çünkü şimdi farklı bir script 1 ay sonra yeni scripte geçeceğim derseniz servisleri taşıma işlemleri falan epey iş çıkar size. Önerdiğim script fiyat performans scriptidir. Aynı firmanın şu şekilde de bir scripti mevcut:

Ozaman 1-2 ay bekleyip birkere alıp iyisini almanızı öneririm. Çünkü şimdi farklı bir script 1 ay sonra yeni scripte geçeceğim derseniz servisleri taşıma işlemleri falan epey iş çıkar size. Önerdiğim script fiyat performans scriptidir. Aynı firmanın şu şekilde de bir scripti mevcut:

Mantıklı, peki moon panel mi daha iyi glyconv2 mi bütçe kısıtlı olduğu için çok harcama yapamıyorum

Anlarımda vakit ayıramam, kurulum sürecini ve hatayı buradan anlatırsanız destek olmaya çalışırım.
Hocam sorunsuz şekilde kuruyorum paneli fakat site application error hatası veriyor. Şuan ki denediğimden önce başka panel kurdum sorunsuz çalışmıştı fakat baya eski bir panelmiş, şimdi güncelini kurmaya çalışıyorum ama hata alıyorum.

Hocam sorunsuz şekilde kuruyorum paneli fakat site application error hatası veriyor. Şuan ki denediğimden önce başka panel kurdum sorunsuz çalışmıştı fakat baya eski bir panelmiş, şimdi güncelini kurmaya çalışıyorum ama hata alıyorum.
Güncel versiyonunun sistem gereksinimlerini kontrol edin açmanız gereken bir php ayarı olabilir. Genel olarak sizinde dediğiniz gibi ücretsizlerde her türlü sıkıntı çıkabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı