Smok Nord 5 alınır mı?

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, araştırdığım ve bilgi edindiğim kadarıyla Smok Nord 5 almaya karar verdim, nargile içim tarzıymış sanırım. Yoğun dumanlı ve aromalı istiyordum zaten. Aroması nasıldır sizce Vozol'u aratır mı? Likit konusunda nasıl bir tercih yapmalıyım? Nereden satın alabilirim?

Vozol'un aromasını kullanmak istiyorsanız ona uygun likitler pek hazır olarak satılmıyor. Kendiniz yaparsanız uygun aroma + efektör ile çok yakın tadı yakalayabilirsiniz. Ne kadara alacaksınız cihazı? Likit konusunda bütçenize bağlı olarak öneride bulunabilirim. Telegram gruplarından ve Esf'den alabilirsiniz. Ama Telegram'dan alırken dikkatli olun, ayrıca 2. el olarak 1000 lira hatta daha ucuza bile satan var bu cihazı.

Vozol'un aromasını kullanmak istiyorsanız ona uygun likitler pek hazır olarak satılmıyor. Kendiniz yaparsanız uygun aroma + efektör ile çok yakın tadı yakalayabilirsiniz. Ne kadara alacaksınız cihazı? Likit konusunda bütçenize bağlı olarak öneride bulunabilirim. Telegram gruplarından ve Esf'den alabilirsiniz. Ama Telegram'dan alırken dikkatli olun, ayrıca 2. el olarak 1000 lira hatta daha ucuza bile satan var bu cihazı.
Hocam yok mu bir site önerisi nord 5 coil lazım

Hocam yok mu bir site önerisi Nord 5 coil lazım.

Hocam sitelerden alacağınız ürünlerin gelmeme riski var, gelse de sahte ürün gelme riski yüksek. Ben daha bugün Esf'den bir satıcıdan 3 adet kartuş aldım satıcının bir sürü değerlendirmesi var ve birkaç saat önce kargoya vermiş ve takip kodunu atmış. Daha ucuz fiyat ve güvenilirlik açısından esf Forum'a kaydolun, hesabınız onaylandıktan sonra ilanlar kısmından alışveriş yapabilirsiniz. Kapıda ödeme de mevcut benim aldığımda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı