Smoke Revenger 220W kit alınır mı?

ssDeDe

Decapat
Daha fazla  
Cihaz revenger X değildir, düz modeldir. Tuşlu olanı, cihaz eski bir cihaz. Pili, atomizeri ve cihaz ile arkadaş 2K istiyor. Bu da bana uygun bir fiyat olarak geldi ama cihazın nereden baksan bir 4 yılı vardır, belki de daha çoktur. Sizce bu fiyata alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yeni başlıyorsanız alınmaz, eski ve bu tarz cihazlar yeni kullanıcıları uğraştırır. Deneyiminiz var ise bu fiyata g priv 4 satanları gördüm, elektronik sigara piyasası çok garip bakıyorsun kimi Nord 4'ü 2.5K'ya satıyor kimi 700'e ama ikisi de sorunsuz. Yani size fiyatı uygun gelen bir cihaz görürseniz size tavsiyem beklemeniz, illa daha ucuza daha iyisini satan oluyor.

Eğer yeni başlıyorsanız alınmaz, eski ve bu tarz cihazlar yeni kullanıcıları uğraştırır. Deneyiminiz var ise bu fiyata g priv 4 satanları gördüm, elektronik sigara piyasası çok garip bakıyorsun kimi Nord 4'ü 2.5K'ya satıyor kimi 700'e ama ikisi de sorunsuz. Yani size fiyatı uygun gelen bir cihaz görürseniz size tavsiyem beklemeniz, illa daha ucuza daha iyisini satan oluyor.

Bu tür cihazların satıldığı bir yer var mı peki ikinci el pazarı falan? Aynı cihazı bir arkadaşım gene bu arkadaştan aldı aynı model yeşili ve gayet hoşuma gitti ben uğraşmamak için orijinal atomizerini coilli olanını istedim.
Artı olarak luxe xr cihazım var aktif kullanıyorum arkadaş aynı sistem dedi vereceği atomizer ile coili takıyorsun likit katiyorsun bu kadar dedi.

Bu tür cihazların satıldığı bir yer var mı peki ikinci el pazarı falan? Aynı cihazı bir arkadaşım gene bu arkadaştan aldı aynı model yeşili ve gayet hoşuma gitti ben uğraşmamak için orijinal atomizerini coilli olanını istedim.
Artı olarak Luxe XR cihazım var aktif kullanıyorum arkadaş aynı sistem dedi vereceği atomizer ile coili takıyorsun likit katiyorsun bu kadar dedi.

Bu cihaz eski olduğundan bir süre sonra coil bulmada sıkıntı çıkabilir, eski coiller zor bulunduğundan performanslı olmamasına rağmen pahalı fiyatlara satılabilir. Esf forum ve Telegram gruplarında satılıyor. Telegram gruplarından alırken çok dikkatli olmalısınız, mümkünse elden alın. Sarım yapılan türden atomizer alırsanız ekonomik olarak ciddi oranda kar edersiniz ve coil bulmaya uğraşmazsınız.

Bu cihaz eski olduğundan bir süre sonra coil bulmada sıkıntı çıkabilir, eski coiller zor bulunduğundan performanslı olmamasına rağmen pahalı fiyatlara satılabilir. Esf forum ve Telegram gruplarında satılıyor. Telegram gruplarından alırken çok dikkatli olmalısınız, mümkünse elden alın. Sarım yapılan türden atomizer alırsanız ekonomik olarak ciddi oranda kar edersiniz ve coil bulmaya uğraşmazsınız.

Şimdilik kendi atomizerini kullanacağım ileride değiştireceğim atomizeri zaten bana her şeyi dahil 3K patlayacak bu cihazı bana çevrem olsun falan bayağı önerdiler eski ama kaliteli dediler ondan dolayı sıfırında zor bulursun dediler. Napayım alayım mı?

Şimdilik kendi atomizerini kullanacağım ileride değiştireceğim atomizeri zaten bana her şeyi dahil 3K patlayacak bu cihazı bana çevrem olsun falan bayağı önerdiler eski ama kaliteli dediler ondan dolayı sıfırında zor bulursun dediler. Ne yapayım alayım mı?

Hocam şimdi baktığım bir Telegram grubunda 1100 liraya satan var cihazı. alacaksanız bu tarz yerlerden ilanları araştırıp alın, dediğim gibi her zaman daha ucuza satanının buluyorsunuz.

Hocam şimdi baktığım bir Telegram grubunda 1100 liraya satan var cihazı. Alacaksanız bu tarz yerlerden ilanları araştırıp alın, dediğim gibi her zaman daha ucuza satanının buluyorsunuz.

DM üzerinden isim verebilir misiniz acaba ben baktım fakat bulamadım:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı