Smurf sorununu nasıl çözerdiniz?

467597

Hectopat
Diyelim ki Valorant'ın sahibisiniz, ortada ki yoğun smurf sorununu nasıl bir yol izleyerek azaltırsınız, veyahut çözersiniz? Yaratıcı bir konu olduğunu düşünüyorum ve aynı şekilde yaratıcı, güzel fikirlerin geleceğine eminim, şimdiden teşekkürler.

CS:GO'da Prime sistemi ilk geldiğinde şu şekilde bir sistemdi: Prime hesabı olanlar oyunu belirli bir seviyeye kadar oynamış ve telefonla hesabını doğrulamış kişilerdi. Ayrıca Prime oyuncular sadece Prime oyuncularla oynayabiliyorlardı. Bu hem hile gelmesini azaltmıştı hem de smurfü azaltmıştı. Sonradan farklı şeylere dönüştü ama başta güzeldi. Böyle bir sistem yapardım ben olsam.

CS:GO'da Prime sistemi ilk geldiğinde şu şekilde bir sistemdi: Prime hesabı olanlar oyunu belirli bir seviyeye kadar oynamış ve telefonla hesabını doğrulamış kişilerdi. Ayrıca Prime oyuncular sadece Prime oyuncularla oynayabiliyorlardı. Bu hem hile gelmesini azaltmıştı hem de smurfü azaltmıştı. Sonradan farklı şeylere dönüştü ama başta güzeldi. Böyle bir sistem yapardım ben olsam.
Evet Valoranta'da level sistemi geleceği konuşuluyor, raporlara daha çevik ve hızlı bakmaları da gerek tabi, ve dediğiniz bu bir levelden sonra rekabetçi maçların açılması olayı da mantıklı olabilir, çünkü valorantı hile değil smurfler bitirecek, her el bir smurfle çarpışmaktan bıktım usandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı