AshleyBenimKarim
Nanopat
Ben Snapchat pek kullanmam öylesine ara sira birisi ekliyorum veya ekliyorlar selam veya merhaba yazip arkadaşlıktan cikartiyorlar ben cevap vermeden. Aşırı egoistler takmiyorum zaten de niye bu kadar garipler?
Karmana bakıyorlardır. Karman yüksekse konuşurlar sonra muhabbeti arttırıp flört aşamasına geçerler. Oradaki herkes şey kafasında: Karması yüksek demek ki çok yakışıklı biri. Ben bunla konuşayım. Boşver Snapchati inanılmaz ego tatmincileri ile dolu.Ben Snapchat pek kullanmam öylesine ara sira birisi ekliyorum veya ekliyorlar selam veya merhaba yazip arkadaşlıktan cikartiyorlar ben cevap vermeden. Aşırı egoistler takmiyorum zaten de niye bu kadar garipler?
Karmana bakıyorlardır. Karman yüksekse konuşurlar sonra muhabbeti arttırıp flört aşamasına geçerler. Oradaki herkes şey kafasında: Karması yüksek demek ki çok yakışıklı biri. Ben bununla konuşayım. Boş ver Snapchat'i inanılmaz ego tatmincileri ile dolu.
Valla oradaki çoğu kullanıcı emin ol öyle bir kafaya sahip. Karması yüksek ise hem çok story atıyordur (normal olarak) hem de güzel veya yakışıklıdır. Karması orta veya düşük derece olanlara yan gözle de bakmıyorlar. Yaş farketmeksizin kullanıcıların çoğu yüksek egoya sahip.Yani kullanilmak istiyorlar ne alakası var yüksek puanli olunca yakışıklı mi olunuyormus cidden çok aptalca bir düşünceymis.
Vallahi oradaki çoğu kullanıcı emin ol öyle bir kafaya sahip. Karması yüksek ise hem çok story atıyordur (normal olarak) hem de güzel veya yakışıklıdır. Karması orta veya düşük derece olanlara yan gözle de bakmıyorlar. Yaş fark etmeksizin kullanıcıların çoğu yüksek egoya sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.