Neyse ki siz daha şanslıymışsınız şu an aklımdaki soru hesabımı kapatırsam mesajı gören bir insan benim olduğumu mu düşünür yoksa şantaj yapıldığı için bana mı hak verir bilemiyorum sizce hesabımı kapatıp tamamen farklı bir hesap mı açmalıyım.
Merhaba Barış. Fotoğraf attığı insanlardan biri dönüş yaptı yazmışsın. Ne dedi sana. Sanırım fotoğrafı atıp mesajı geri çekiyorlar. Çünkü benim de 10 a yakın arkadaşıma atmış, mesaj bildirimi gelmiş fakat birşey gözükmüyormuş. Arkadaşın fotoğrafı görmüş mü?Aynı olay başıma geldi maalesef uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum fotoğrafları Instagram hesabımdan birkaç kişiye attığını gösterdi inanmadım gece bu sitedeki yazıları okuduktan sonra ama sabah saatlerinde mesaj attığı insanlardan biri geri dönüş yaptı maalesef ne söylesem nasıl bahane bulsam bilemiyorum dolandırıcılar shop falan dedim ama lütfen bir akıl verin ve mesaj gönderdiği insanların hesabı açık özellikle böyle yapıyor sanırım.
Herhangi bir şekilde para verdin mi şantajcıya. Ben arkadaşıma sormuştum o anda şantajcıya beklmesini söyledim zaman kazandım. 1 saat sürmedi. Arkadaşım engelle dedi heryerden bende engelledim 1 hafta oldu şuanlık ses seda yok. Tabiki insanın içini yiyor hala dert ediyor özellikle anksiyete sahibiyseniz aklınızdan çıkmıyor. Hayatımın merkezine koydum bu olayı unutamıyorum. Evet bende reddit isimli forumda bütün forumları hemen hemen okudum. Genel olarak para ödemeyip engellerseniz size zarar vermeye çalışmıyor, başka kurbanlara yöneliyor. İnşallah ileride sorun yaşamayız. Önerilernizi fikirlerinizi bekliyorumAynı olay başıma geldi maalesef uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum fotoğrafları Instagram hesabımdan birkaç kişiye attığını gösterdi inanmadım gece bu sitedeki yazıları okuduktan sonra ama sabah saatlerinde mesaj attığı insanlardan biri geri dönüş yaptı maalesef ne söylesem nasıl bahane bulsam bilemiyorum dolandırıcılar shop falan dedim ama lütfen bir akıl verin ve mesaj gönderdiği insanların hesabı açık özellikle böyle yapıyor sanırım.
Merhaba aynı oltaya ben de düştüm okuluma göndereceğini söylüyor ne yapmalıyım?
okuldan atılırım falan diye korkuyorum normal attığım fotoğraflardan yüzüm gözüküyorBana da okuluma göndereceğim gibi milyon tane tehdit söyledi korkutma taktiği sadece engelle, görmezden gel ve para ödeme sakın iletişimde kalma 1. sayfadan son sayfaya kadar yazılanları oku ne yapman gerektiğini anlarsın.
Merhaba iyi günler bu oltaya ben de düştüm okuluma göndereceğini söylüyor ne yapmalıyım oara istiyor acilen.
Okuldan atılırım falan diye korkuyorum normal attığım fotoğraflardan yüzüm gözüküyor.
1 hafta boyunca erkekle konuşmuşsunuz.Hesap şuan donuk. Hesabım baya eski o yüzden her şeyim gider. Kullanıcı adımı değiştirmeyi düşünüyorum.
Okulunun ismini söyledin mi? Eğer söylemediysen nereden bilecek adına ve soyadına sahipse bir ihtimal bulabilir benim soyadımı neyse ki bilmiyordu. Benim okulumun ismini sormuştu şantajcı ama neyse ki söylemedim var olmayan bir okulun ismini uydurdum. En fazla birkaç takipçine fotoğraflarını atar ve biter her şey bunların tek derdi para, sakın 1 kuruş bile ödeme engelle geç.
Öncellikle herkese selam,
Olayı sıcağı sıcağına sizlere aktarmak istedim. Ben şafak vakti içinde bu tongaya düştüm ve oldukça da gerginim. Babamın mesleği, hayalim olan mesleğe kavuşamayacağım konusunda oldukça tedirginim. Yaklaşık dört - beş senelik YKS sınav hayatım bulunuyor ve müzik okumak istediğim için okuduğum bölümden yani dört senelik hayatımdan vazgeçerek kendime sıfırdan bir hayat çizmek amacıyla tekrardan bu sene YKS'ye hazırlanmaya başladım. Uzun ilişkimin bitmesinden sonra tekrardan hayatıma sınav süresince kimseyi almayacağıma dair yeminler ettim, bu yaklaşık beş - altı aylık bir süreci kapsıyor. Ekstra olarak da İngilizce öğrenmem gerektiğinin de farkındayım ve pratik amacıyla da tanışma uygulamalarını kullanıyorum. Müziğimle ilgili paylaşımlar yaptığım içinde sosyal medya hesaplarımı etkileşim olması sebebiyle açık hesap olarak kullanıyorum.
Bu paragraf içerisinde de yaptığım aptallıktan sizlere bahsedeceğim. Gece sularına kadar ders çalıştıktan sonra kendime eski Türk filmlerinden bir tanesini açayım, izlerken de uyuya kalayım diye çabalıyordum. O sırada bana Kayle bekket adlı birinden istek geldi, tam böyle uçuş saatleriydi ben de direkt Snapchat'e girerek arkadaşlık isteğini kabul ettim ve konuşmaya başladım. Konuşma ilerledi, ilerledi telefon numarama kadar istedi, telefonda biraz çekindim ve Instagram sordu ben de kullanmadığımı, onun yerine sahte bir hesapla gündemi takip ettiğimi söyledim. Yapmak istediğim kariyerden dolayı da bütün sosyal medya hesaplarımın aynı olduğunu unuttum. Neyse, konu akmaya devam etti ben de kamerada sizlerin tabiriyle kılıcım keskin, gazam mübarek olsun diyerek savurmaya başladım. Sabah saat 6 sularında da bana tehdit mesajıyla birlikte videolar, Instagram'daki takipçilerime kadar benim videolarımla birlikte videolar gönderdi. 200$ para istedi ben de ülkenin ekonomisinin kötü olduğunu onu atamayacağımı söyledim ve pazarlık yaparak 50$'a kadar indirdim. Amacım zaman kazanmak, zaten hiçbir türlü parayı atmayacağım cebimde öyle bir para zaten yok ekstra olarak da attıktan sonra yaymayacağını nereden bilebilirim? Yaklaşık birkaç saattir deli gibi tedirginlik yaşıyorum, normalde de psikolojik rahatsızlıklarım bulunuyor, anksiyete vs. iyice gerilmeye başladım, çünkü hesabımda değer verdiğim öğretmenlerim, dostlarımın kız arkadaşları ve akrabalarımdan birkaç kişi bulunuyor. Ek olarak babam askeriyede personel, böyle bir olay onun kulağına giderse ne yapacağım deli gibi onu düşünüyorum. Yakın dostlarımdan birini arayarak olayı ona anlattım, bana az çok destek olmaya çalışıyor ama nereye kadar? Konudaki 18 sayfa yazıyı okudum ve yine de sizlere bunu anlatmak istedim. Şu an Snapchat'im de hala ekli olarak duruyor, engellemedim. Birkaç gün boyunca gözüme uyku gireceğini de sanmıyorum. Lütfen bana bir akıl verin, kendimi iyi hissetmiyorum. Lütfen...