Snapdragon 7+ Gen 2 Tanıtıldı

Bu nasıl eşit olabilir ki ? Karşılaştırmaya bakmamışsınız ki. Bi batarya ömrü anlamında iyi, o da bi zahmet Gen1 de sorunlu zaten, Gen 2 de çözüldü
Mimari kısmındaki çekirdekler birebir aynı. Bunu belirtmiş idim zaten.

Buraya göre 8 Gen 1 ile aynı çekirdekler kullanılmış ve CPU tarafında eşitler.

Bir önceki yılın en iyi işlemcisi sadece bir nesil sonrasının orta-yüksek segment bir işlemci ile eşit olması tuhaf geldi bana.

8 Gen 1 GPU tarafını saymazsak çok çok çabuk eskidi sentetik test sonuçları baz alınarak. 8 Gen 1 sahibi bir kullanıcı olarak biraz üzdü diyebilirim.
7+ Gen 2'nin sadece verimlilik çekirdekleri daha iyidir, CPU'da ve özellikle GPU'da 8 Gen 1 çok ciddi üstünlük sağlıyor. Exynos 990'a zar zor yetişmiş 7+ Gen 2.

7+ Gen 2'nin sadece verimlilik çekirdekleri daha iyidir, CPU'da ve özellikle GPU'da 8 Gen 1 çok ciddi üstünlük sağlıyor. Exynos 990'a zar zor yetişmiş 7+ Gen 2.
Hocam ben sadece orada yazana göre baktım ama neden aynı çekirdek isimleri kullanılmış? GPU tarafında önde zaten o konuda bir itirazım yok.

Screenshot_20230319_120025_Samsung Internet.jpg

@irsuya Hocam bu çekirdek olayı nedir?

Son düzenleme:
@irsuya Hocam bu çekirdek olayı nedir?

Çok da bir olay yok aslında, bildiğin aynı çekirdekleri kullanmışlar. CPU bazında benzerler ancak GPU ve yapay zeka tarafındaki o bariz fark kesinlikle göz ardı edilemez.

8 Gen 1 kolay kolay eskimez merak etmeyin, orta segmentlerin ona yetişmesi için daha çok var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı