Snapdragon 835 nasıldır?

Hocam sen kitletmişin işlemciye :) Telefon donanım olarak güzel ona birşey demiyoruz zaten. Ama fiyatı ederinden fazla. Yurtdışı fiyatı 450-500$ olan bir telefon doları 6 TL desek normalde 5.8 şuan 3000 TL üstüne 500 TL TRT payı ve kayıt ücreti desek üstüne hadi 500 TL kar koy gene max 3999 TL yapar telefon sen 4999 TL veriyon :( yazık etmişin bence.
Ama fiyatı düşer ya bakarlar çok satmıyor fiyatı normaline indirirler

Hocam pişman oldum ama yapacak birşey yok aslında ben daha önce Mi 6 modelinin kalitesine bakarak aldım ama bu telefonda kötü değil bence ama aldım o iş bitti keşke S10e alsaydım normal S10 ile aynı işlemciyi kullanıyor sadece ekran inç'i ve batarya da değişiyormuş bunu da daha yeni öğrendim ama yapacak birşey yok hocam sonuçta aldık bitti
S10e Tanıtım fiyatı 750$ düşün şuan 4299 TL fiyatı. Mi 9 ise 499$ olup 4999 TL :) Fİyatlandırmada oluşan saçmalık.
Ama fiyatı düşer ya bakarlar çok satmıyor fiyatı normaline indirirler
SEn almışın artık hayırlısı olsun bu saatten sonra indirmesinler diye düşneceğine :) Bana olsa çok koyar açıkçası 5000 TL verecem bir telefona 1-2 hafta sonra 3500-4000 TL fiyatlara düşse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı