Snopy Rampage SN-RW2 Alınır mı?

bjk1220

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Snopy Rampage SN-RW2 kulakligini almayi dusunuyorum. Hem oyunlarda iyi ses vermesini hem de ses kaydedip Youtube'a video atacagim. İyi de mikrofonu var arastirdigima gore. Siz ne dersiniz? Hangi kulakligi onerirsiniz? Butcem 100 lira. Onerileriniz 100 lirayi gecmesin. Benim için onemli unsur arkadaslar mikrofonun kalitesi ve iyi anlasilir ses kaydetmesidir. Simdiden tesekkurler.

Arkadaşlar merhaba. Ben Snopy Rampage SN-RW2 kulakligini almayi dusunuyorum. Hem oyunlarda iyi ses vermesini hem de ses kaydedip Youtube'a video atacagim. İyi de mikrofonu var arastirdigima gore. Siz ne dersiniz? Hangi kulakligi onerirsiniz? Butcem 100 lira. Onerileriniz 100 lirayi gecmesin. Benim için onemli unsur arkadaslar mikrofonun kalitesi ve iyi anlasilir ses kaydetmesidir. Simdiden tesekkurler.
Snopy pek alınmaz. Aynı fiyata Plantronics Gamecom 318 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı ve Philips SHL3265BK/00 Mikrofonlu Siyah Kulaküstü Kulaklık Fiyatı var. 40 lira daha verirsen ise Plantronics Gamecom 388 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı