Snopy SN-012 Mikrofonum algılanıyor ama bilgisayardan ses almıyor

Eğer boşta duran bir USB belleğiniz varsa, Canlı Linux deneyebilirsiniz. Bir tane indirip deneyebilirsiniz. Orda çalışırsa, Windows ile alakalı olabilir. Baştan kurulum yapmanız gerekebilir. Orada da çalışmazsa, geçmiş olsun artık.
Öyle yapamam ama Windows ile alakalı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Şu an format atabilecek durumda da değilim; sırf mikrofon için. İleriki zamanlar da atınca anlarım nasılsa. Ayriyeten yeni bir mikrofon alacağım. Onun ile çalışır umarım. İlginiz için teşekkür ederim.

Format atmak değil benim dediğim. USB üzerinden, yüklemeden kullanabiliyorsunuz Linux dağıtımlarını. O şekilde bir kontrol edebilirsiniz.

Format atmak değil benim dediğim. USB üzerinden, yüklemeden kullanabiliyorsunuz Linux dağıtımlarını. O şekilde bir kontrol edebilirsiniz.
Anladım. Ben onu yapamayıp, format ile belki sonra attıktan sonra anlayabileceğimi belirtim aslında. Ama yine de dediğinizi de son çare olarak deneyeceğim. Yorumu düzenleyerek sonucu belirtirim sonra. Teşekkürler.
Orada da çalışmadı. Mikrofon da sorun var sonucuna varıyoruz teknik olarak ama formattan önce çok iyi bir şekil de çalışıyordu. Formattan sonra bozulması çok garip değil mi? :/ Yeni mikrofon alıp onu kullanacağım mecbur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı