Snow bilgisayar güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Ygzz34
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 9.403

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-08-23-16-29-291_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-03-08-23-16-29-291_com.instagram.android.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 486
  • Screenshot_2023-03-08-23-21-41-453_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-03-08-23-21-41-453_com.instagram.android.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 354
Instagram'da önüme çıkıp duruyor, güvenilir gibi fakat hiçbir avantaj sağlamıyor hazır sistemim amacı zaten toplama fiyatından daha aşağıda olmalıki millet satın alsın, bir de 4 GB ekran kartı 8 GB ekran kartı diye geçiştiriyorlar kardeşim RX 580 mi 3060 Ti mi nereden anlayayım ben?

Instagram'da önüme çıkıp duruyor, güvenilir gibi fakat hiçbir avantaj sağlamıyor hazır sistemim amacı zaten toplama fiyatından daha aşağıda olmalıki millet satın alsın, bir de 4 GB ekran kartı 8 GB ekran kartı diye geçiştiriyorlar kardeşim RX 580 mi 3060 Ti mi nereden anlayayım ben?

İnstagram'da detaylı yazıyor galiba.

İyi geceler, Instagram'da ismi snow_bilgisayar 25, 6B takipçisi var Bu İnstagramı ve Buda sahibinden sayfası, daha önce buradan sipariş veren var mı ve güvenilir mi?
guvenılırız guzel kardesım :))) guvenmeyende buyuursun sultangazıde kı ofısımıze gelsın . yada gelme ıhtımalı olmayan kargo ıle alacak arkadaslarında goruntulu arama ıle de baglanıp ofısımızı bızlerı gorme sansınız var :) ıyı forumlar hepınıze . gormusken cevaplamak ıstedım

Güvenebilirsiniz, sistemi upgrade etmek için kendilerine önce işlemci alır mısınız diye mesaj attım, makul fiyatta anlaştık başta korkuyordum ancak işlemci gider gitmez param hesabımdaydı. Ardından anakart ve ram sattım hiç problem olmadı ne anlaştıysak onu gönderdiler. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Güvenebilirsiniz, sistemi upgrade etmek için kendilerine önce işlemci alır mısınız diye mesaj attım, makul fiyatta anlaştık başta korkuyordum ancak işlemci gider gitmez param hesabımdaydı. Ardından anakart ve ram sattım hiç problem olmadı ne anlaştıysak onu gönderdiler. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Biraz erken oldu sanki.

İşlemci tarafı eksik kalmış. Az sayıda işlemciler var. Başka siteleri kontrol et. incehesap.com ya da benim kullandığım Game Garaj. servisinden memmun tek yer garanti ve parça konusunda sıkıntıları yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı