Çözüldü Snow leopard 10.6.3.raw boot olmama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yada kardeş dur uyumayacaksan 1 saate hazır ederim pc yi nasıl dersen

Şuan kuruyorum pc yi uyumazsanız hazır 30 dakikaya

Neyse sizide yormıyım yarın görüşmek üzere.

10.6 kurulumundan sonra Multibeast içerisindeki default ayarları atıp CameleonWizard kurmalısın ve USB başlangıcında kullanılan boot paramatrelerinin aynısını alıp Extra klasöründe bulunan boot dosyasına(org.cameleon.boot.plist) eklemelisin ve dosyayı kaydetmelisin.

CameleonWizard ile Extra klasöründe bulunan org.cameleon.boot.plist düzenle. İki dosyayı ayrı ayrı açarak da birinden diğerine bakarak işi yapabilirsin. Yada resmini çek seçenek çok.

Bunu deneyeceğim tekrar kurulum yapıyorum şuan.

Usb başlangıcın da bulunan boot parametrelerini nasıl bulacağım peki? Bu dosya nerde olur.

Demek istediğinizi yaptım aynen ama yine reset yazılar akıyor reset. Yada olmayacak bu sanırım zorlamaya gerek. :-(

Vallahi bu işe yani başladıysan en zor olanından başlamışsın 10.6 sürümleri kurmak ayrı bir marifet, şansına. Sistem de çok zayıf bana göre diğer sürümleri de öneremiyorum.

Sıfırdan kurulum yapıp beni etiketleyin.
Kardeş yardımlarınız için çok teşekkürler. 40 kere kurmuşumdur birde dmg dosyaları ile deneyeceğim. Bu benim yüklediğim raw dosyası torrent ten buldum ama olmadı sizlere bu dmg de olmazsa haber veririm.

Bende i7 işlemcili 16 gb ram sistemli masaüstü var ama herkesin gözden çıkardığı pc ye yüklemek bana daha cazip geliyor. Geri dönüşüm gibi.

Sizleride meşgul ediyorum devamlı bir dmg veya raw kurulu usb ye kernel yaması nasıl yapılıyor. Örneğin mountain lion atom işlemci desteklemiyor fakat kernel var o kerneli nasıl yama yapıyoruz tam olarak?

Bootloader kurulumunu yapmadığın için sorun yaşıyorsun. Kuracağın laptop gma 950 ekran kartı var, sürücülere bakman gerek var mı diye. Kerneli kurulum USB'si rootuna Trasmac adlı program ile atman yeterli. Kernel linki;
Atom

Bootloader kurdum chamelon uyumluymuş. Muhtemelen ekran kartı bende ondan şüpheleniyorum. Peki bu kerneli kurulum usb si içinde root dosyası yoksa kendimmi oluşturmalıyım.

Hayır. Root: anadizin demek Usb açtığında karşına çıkan ekran. Buraya atacaksın kerneli. Kurmak istediğin sürümü söylersen ona göre yardımcı olayım, gerisi zaman kaybı. Ekran kartının 10.8 driver veya kexti yokse kurmanın bir anlamı yok. Ayrıc wifi için kext var mı ona da bakman gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…