Hayır, bir kext programı ile System-> Library-> Extensions içine yüklenmelerini sağla.Dv deki extra klasörünün içindekileri sabit diskte oluşan extra klasörünün içine aynen yapıştırayım mı?
İntel atom seçiyorum. Benim işlemci intel atom 270. Akşam yaptığım her adımı video yapıp koyacağım buraya bakarsanız buraya çok memnun kalırım gerçekten artık mutlu sona bende ulaşayım.İatkos s3 kurarken hangi Kernel'i seçiyorsun?
Kısaca kurulumda Özelleştirme bölümünden seçtiğin kurulum seçeneklerini paylaş, resim de olabilir.
Burada seçtiği özelleştirmelr çok önemli rastgele seçim yapıp kurarsanız sistem dvd olmadan açılmaz.
Çok zormuş hakkatten windows'un gözünü seveyim apple çok bencil şunu diğer pclere de kurulumu kolay olsa keşke birde insan bulamıyor nerde hata yaptığı sil baştan kuruyorsun oda 1 saat buluyor. Yani bu dvd içinde ne varda harddiskte yok. O ney ki o olmadan açılmıyor anlamıyorum ki dvd ile açılırken çoğu kext yüklenmemiş oluyor ona rağmen açılıyor. Pc tam açılacak bir şeyi bulamıyor reset atıyor işte yüzlerce varyasyondan ihtimalden doğru olanı bulmak çok zor. Sırf bu yüzden gidip 1000 tl civarı başka bir laptop alıp ona kuracağım artık. Ya yapmadan başarmadan insan inat ediyor bırakamıyor. Hanım yüzünü göremiyorum diye papaz oluyoruz ayrılmıyorum 2 haftadır pc başından. Kimisi der ki git mac al ozaman onun benim için anlamı yok bunu kendim başardığım için ayrı bir hazzı vardır diye düşünüyorum.İatkos s3 kurarken hangi Kernel'i seçiyorsun?
Kısaca kurulumda Özelleştirme bölümünden seçtiğin kurulum seçeneklerini paylaş, resim de olabilir.
Burada seçtiği özelleştirmelr çok önemli rastgele seçim yapıp kurarsanız sistem dvd olmadan açılmaz.
Ben 2008 yada 2009 sanırım bu sistemi(İAtkos S3) temiz kurana kadar allah bilir kaç kere kurulum yaptım tutturana kadar, öyle basit değil.
Farklı kombinasyonlu kurulumlar deneye deneye sonunda başarmıştım ki anakart da uyumluydu.
Neyi deneyip olmadığını yada ne çalıştığını, komutlar vs. hep not alırdım bu notlar hala durur...
Masaüstü var ona kurmadım buna kurmam daha mantıklı geldi kardeşime verecektim genç apple hastasıda, akşam video çekeceğimPentium 4 ile 10.6.3'e başladım ehh pek stabil değildi tabii, ML çıktı çift çekirdek istedi hemen gidip aldım ve kurulum yaptım. Sistem full tıkır tıkır çalışıyor. Ama işlemci yine eski ve güncel bir işlemci almanın zamanı gelmişti. Hackintosh uyumlu toplama sistem yaptım 3000tl buldu aynı zamanda oyun bilgisayarı olarak kullanılabilir, gerçi oyunlarla hiç aram yok. Performans olsun diye güçlü sistem almak istedim ve oldu da, hastalık gibi birşey bu yani...
Bu işler böyle, sen şimdi kurulum yapayım da ses çalışmasa da olur diyorsun ya öyle değil işte, bu sefer onun derdine düşüyorsun, haydi bakalım kext ara yamala vs. olmuyor.
Bir şeyler eksik kaldı mı tatmin olacağını sanmıyorum yani. Bu sefer uyumlu başka bir sistem aramaya başlıyorsun uğraşların boşa gidiyor tecrübe ediniyorsun bu arada.
Tavsiyem en az i3 uyumlu bir sistem alman ve güncel sürümleri tatman. Masaüstü tavsiyem olur çünkü Laptoplarda sadece onboard ekran kartı kıllanılıyor, wifi sorun çıkarıyor touchpad vs. sorunlar.
Şimdi tamir ettirdim legacy kernel kullandım ve tatam açıldı fakat iatkos değil raw formatında olan saf versiyon usb siz çalıştırdım sonunda fakat onda türkçe dil desteği yok nasıl yaparım o işi ilk kurarkende türkçe yoktu dil seçiminde.Pentium 4 ile 10.6.3'e başladım ehh pek stabil değildi tabii, ML çıktı çift çekirdek istedi hemen gidip aldım ve kurulum yaptım. Sistem full tıkır tıkır çalışıyor. Ama işlemci yine eski ve güncel bir işlemci almanın zamanı gelmişti. Hackintosh uyumlu toplama sistem yaptım 3000tl buldu aynı zamanda oyun bilgisayarı olarak kullanılabilir, gerçi oyunlarla hiç aram yok. Performans olsun diye güçlü sistem almak istedim ve oldu da, hastalık gibi birşey bu yani...
Bu işler böyle, sen şimdi kurulum yapayım da ses çalışmasa da olur diyorsun ya öyle değil işte, bu sefer onun derdine düşüyorsun, haydi bakalım kext ara yamala vs. olmuyor.
Bir şeyler eksik kaldı mı tatmin olacağını sanmıyorum yani. Bu sefer uyumlu başka bir sistem aramaya başlıyorsun uğraşların boşa gidiyor tecrübe ediniyorsun bu arada.
Tavsiyem en az i3 uyumlu bir sistem alman ve güncel sürümleri tatman. Masaüstü tavsiyem olur çünkü Laptoplarda sadece onboard ekran kartı kıllanılıyor, wifi sorun çıkarıyor touchpad vs. sorunlar.