Çözüldü Snow leopard 10.6.3.raw boot olmama sorunu

• Konuyu başlatan Ena
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 7.886
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurdum internete bağladım. Aynı usb siz reset usb ile nete bile giriyor ama onsuz reset

Arkadaşlar intel atom işlemcide çalışacak başka raw formatında hackintosh var mı? Varsa link paylaşabilirmisiniz? İso olmaz dahili dvd yok.

Kardeş ta baştan kurmam lazım artık usb dende çalışmıyor. Saat 4 dü bulur sil baştan kurmam.

Kardeş yarın kaç gibi burda olursun yarın kurup vereyim. Yardımci olursan çok makbule geçer. Telde verebilirim yeterki olsun artık.

@Ena Tavsiyem 10.7 Lion kurman. Torrent imajını bulup (İatkos L2 olabilir) Usb bellek oluşturun. En büyük sorun ekran kartını tanıtmak onun için Linkde kextler mevcut. @email adresini verirsen yardımcı olabilirim, ancak sistem stabil çalışırsa başarılı kurumlar bölümüne detaylı bir anlatım yaparsınız.

Usb den de nanosecond hatası veriyor yeniden usb imajı oluşturup yeniden kurayım yarın müsait olmazsan.

Kardeş yarın bağlanabilir misin pc ye benim? Şu saat de ben o saatte hazır edeyim sadece ethernet kartı kurup hiç bir şeye dokunmam sen bi bakarsın? Olur mu?

Ben mesaide olurum kardeş valla ya saat akşam 4 ten sonra olur sa bi saat verebilirsen eğer çok duacın olurum

Denedim olmadı tamam akşam ben burdan sana yazayım sen ne zaman dönüş yaparsan açarım pc yi

Ben 4 ten sonra 5 gibi hazır ederim inşallah bu konuya yazarım sen geldim deyince açarım pc yi hayırlı geceler eyvallah tekrar dan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı