Ferreci
Hectopat
Daha fazla
İyi sosyaller arkadaşlar, Aybaşı gecesinden bu yana multiplayer oyunlarda ping sorunu yaşamaktayım. Bazen ping 100-500 arası gezmekte ve oyunda laglar oluşmakta iken bazen ise ping normal olmasına karşın kuvvetli takılma ve laglar yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini dün akşam aradım. Modemi kapatıp 5 dakika sonra tekrar açmamı istediler ancak bir işe yaramadı. Daha sonra ping atacaklarını ve tekrar kapatıp açmamı istediler fakat yine sonuçsuz kaldı. Daha sonra oyun içerisinde ping yükseldiği zaman SS alıp mail olarak kendilerine attım, saatler geçmiş durumda ancak yanıt yok. Ne yapmalıyım sizce ? 2 gündür tadımız tuzumuz yok komple offline oyunları oynuyorum.
Arkadaşlar lütfen kaç gündür çözemiyorum, 2 saattir modem kapalı şimdi açtım hala çözülmemiş. SO'ın sitesinde 70,97 GB AKK kaldı diyor indirmelerde de sorun yok ancak ping rezalet. Nedir bunun sebebi ?
Yahu vereceğiniz konuya altı üstü bi cevap niye böyle yapıyorsunuz yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar lütfen kaç gündür çözemiyorum, 2 saattir modem kapalı şimdi açtım hala çözülmemiş. SO'ın sitesinde 70,97 GB AKK kaldı diyor indirmelerde de sorun yok ancak ping rezalet. Nedir bunun sebebi ?
Yahu vereceğiniz konuya altı üstü bi cevap niye böyle yapıyorsunuz yardıma ihtiyacım var.