Social Club Offline Mode Not Avable Hatası

mena1235

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bugün uzun uğraşlar sonucu GTA V indirdim ama oyuna girerken "Offline mode not available" hatası veriyor hiçbir şekilde giremiyorum sebebi nedir ? DNS değiştirmeyi denedim bir çözüm alamadım. Oyunu D sürücüne kurdum o yüzden olabilir mi ? Çünkü daha önce CS:GO'yu da D'ye kurmuştum hata vermişti. Daha sonra C'ye tekrar kurduğumda hatası gitmişti.

fdgdfg.png

Yardım edebilecek birileri var mı ?

Yazıda "Offline oynayabilmen için daha önceden bu makinede sosyal kulüp servisi kullanılabilir iken kullanmış olman gerekiyor. Sen daha önce bu makinede giriş yapmamışsın o yüzden offline oyun kullanılabilir değil. Sosyal kulüp servisi şu anda teknik sorunlar yaşıyor. İnternetin ile alakalı bir problem bulunamadı." yazıyor. Bu bağlamda anladığım kadarıyla ilk önce sosyal kulüp servisi kullanılabilir olması lazım. Yazıda yazdığına göre kullanılabilir değil.

Nasıl kullanılabilir olucak peki. Serverlerine baktım bir sıkıntı gözükmüyor diğer arkadaşlarım kolayca giriş yapabiliyor.

Arkadaşlar yardım edebilecek birisi var mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı