Sömestr tatiline alıştıktan sonra okula gitmek

Hiç unutmam ilk okulda bir test kitabı gibi bir şey vermişlerdi. Tatil ya kış kar yağıyor vs derken eve koşa koşa gidip 1 saat içerisinde o kitabı bitirmiştim. Kalan 13 gün disko.

Hahaha bu da yanlış işte. Yine o 13 gün sonra okul mahrumiyetini yaşayacaksınız. Günlere bölüp parça parça bitirmek hem size tamamlanmış hissi verecek hem de okula yeni başlama stresini ortadan kaldıracaktır. Unutmayın ki günde 20 sayfa kitap okumak senede onlarca kitap okumak demektir. Az çoktur.

Merhaba, yarın biliyorsunuz ki okullar açılıyor. Ama ben tatile çok alıştığım için yeniden o döngüye girmek stres yaratıyor.
Okulda zaten ilk haftalar çok kötü durumdayım. Belli bir hedefim yok ondan mı böyle bilmiyorum. Nasıl bir düşünce yapısı kurmam gerek anlayan yardım edebilir mi?

Reis ben 9. sınıfım özel okula gidiyorum sabah 9 akşam 5 beni düşün bir de okulu 3 30'da bitenler var gerçekten şanslilar saçma sapan teneffüsler var 30dakikalık teneffüs var mesela ama aşırı gereksiz arkadaşım var da sarmiyor yani sınıf 11 kişi 4-5 erkek var ama hiçbiri benim kafada değil yani yan sınıfta aynı ne yapacağım bilmiyorum derslerde düşünmekten dinleyemiyorum gercekten tatilin değeri bilinmeli yani sabah 9 da değil de 7.30 da bile açılsa önemli değil erken çıksam ödevleri falan yapar keyfime bakarim ama neyse zor iste gecmis olsun hepimize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı