Söyle Rahatla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@kaplumbaga deden Benim gibi ayrıldığın veya sevdiğin kızın en saçma fotoğraflarını profil fotoğrafına koyabilirsin, en azından gördükçe için acısa da gülersin 😁
Bugün sanırım kötüyüm, tatile çıkmaktan sıkıldım... Ameliyat sonrası ailem mutlu etmek için sürekli tatil planı ayarlıyor ama ben ev ve hastane arasında gidip gelmeyi ve ağrı çekmeyi daha fazla seviyorum.
Şuan onunla yakın arkadaşız ve hala da konuşuyoruz. Ama kız ortaokulda bizim sınıfta idi ve o sınıftan benim arkadaşımla bir ara sevgililerdi ama ayrıldılar. Şimdi de onu düşünmeden duramıyor. Ahh elraenn reis :)

Bende günümüz Türkiye'sini hiç sevmiyorum, beğenmiyorum. İnsanlarımız bana kötü geliyor (tabi %70 i falan), cahil cahil konuşuyorlar. Eğitim sistemimiz berbat durumda. Ve her savaşa da katılıyoruz 😡. Sonra gelsin bir sürü şehit haberleri. Yani bence artık sevilmeyen, istemeyen kişiler hala da ülkede durmasın, görevini yapmasın.

Ey TDK sana sesleniyorum. Artık şu dünyanın kelimesini dünyanın değilde Dünya'nın olmasını istiyorum. Sonuçta özel isimler sadece bir tane olan isimler değil mi? Özel olan isimler değil mi? E özel ise ve sadece bir tane ise neden dünyanın diyoruz. Ve Dünya çok küçük bir yer. 😕

Akıllı, uyanık insanlardan değilde cahil insanlardan korkun. Kesinlikle bu söz çok doğru bir söz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı