İstediğini söyle

13 yaşındayım ama baba oldum.Yeğenime bakıyorum annemle sabahtan babası gelene kadar.Ablam ve eniştem çalışıyor çünkü.LGS yakın.Mutsuzum her zaman olduğu gibi.Yeğenim yetmezmiş gibi başımı kitaptan kaldıramıyorum.Hep bir maraton hayat her gün her gün.Allh fakirin zorda olanın yanında olur lafına inanmamaya başlıyorum.Kısaca sıkıldım,bunaldım...

Bir de o kadar severek almıştık ki. Eğer sarı Mercedes filmini izlediyseniz, orada bayram diye baş karakter var. Arabayı aldığımız hissi orada aldığında yaşıyordu.

İzledim biliyorum araba için hayırlısı olsun inşallah iyi günler görür. Olsun usta bu iştede bir hayır vardır.
Kapora bize geri geldi hocam. Adam ben bugün alırım demiş, satmışlar. Bizi satınca aradı, attı kaporayı.

İyi kurtarmışsınız hayırlısı olsun usta.

13 yaşındayım ama baba oldum.Yeğenime bakıyorum annemle sabahtan babası gelene kadar.Ablam ve eniştem çalışıyor çünkü.LGS yakın.Mutsuzum her zaman olduğu gibi.Yeğenim yetmezmiş gibi başımı kitaptan kaldıramıyorum.Hep bir maraton hayat her gün her gün.Allh fakirin zorda olanın yanında olur lafına inanmamaya başlıyorum.Kısaca sıkıldım,bunaldım...
Forumun komedyeni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı