[Söylenti] GTA: Tokyo oyunu çıkmadan iptal edildi!

Bildiğiniz gibi bir söylentiye göre GTA 5 kaynak kodları sızdırılmıştı ve o kodların içinden Agent, GTA 6, Bully 2 gibi oyunlar da çıkmıştı. Şimdi yeni gelen söylentiye göre o kodların içerisinde eskiden geliştirilmekte olan GTA: Tokyo oyunu da varmış. Ben şahsen inanmıyorum bu olaylara. Koskoca dev şirket 1 oyunun kaynak kodlarına bu kadar değerli oyunları koyacak kadar amatör değildir.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saçma olurmuş GTA Amerika'daki olayları eleştiren bir oyun.

Bildiğiniz gibi bir söylentiye göre GTA 5 kaynak kodları sızdırılmıştı ve o kodların içinden Agent, GTA 6, Bully 2 gibi oyunlar da çıkmıştı. Şimdi yeni gelen söylentiye göre o kodların içerisinde eskiden geliştirilmekte olan GTA: Tokyo oyunu da varmış. Ben şahsen inanmıyorum bu olaylara. Koskoca dev şirket 1 oyunun kaynak kodlarına bu kadar değerli oyunları koyacak kadar amatör değildir.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bence bu tip şeyler bilerek yapılıyor. Sızdırma cart curt olayları olduğunda da reklamı oluyor. Ses getiriyor. Yoksa adam neden GTA 5'in içine koysun?

Kaynak:

GTA Tokyo yok ama Chinatown Wars var. Açık dünya ve uzak doğu sevenler için iyi bir GTA oyunu. Tek eksiği 3D olmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı