Sözel ilk 10 bin girmesi zor mu?

prime850

Hectopat
Daha fazla  
Çevrem çok zor olduğunu söylüyor istediğim üniversite Ankara Üniversitesi dil tarih ve coğrafya fakültesi.
Türkçe netim 30.
Sosyal netim 17.5-16 değişiyor.
Mat netim 9
Edebiyat 16.50
Tarih 10.
Coğrafya 6

Ben eşit ağırlıktan girmeme rağmen sözeli de kenarda çözdüm ve 12 bin sıralama yaptım. Öyle sandığın kadar zor bir şey değil. Ben nasıl yaptım tam olarak bilmiyorum, hem sınav çok zor değildi hem de ilgim ve yatkınlığım olduğundan kendi bilgilerimle bunları yapabildim. TYT Mat 15 civarıydı.

2020 yılında bu netlerle 2606. olmuştum. Sözelde derece yapmak diğerlerine göre daha kolay. Sen de rahatlıkla ilk 10 bin yaparsın.

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-04_234025423.png
    resim_2023-12-04_234025423.png
    42,1 KB · Görüntüleme: 1.446
2020 yılında bu netlerle 2606. olmuştum. Sözelde derece yapmak diğerlerine göre daha kolay. Sen de rahatlıkla ilk 10 bin yaparsın.
Hocam bu sözel sıralaması ile hangi bölüme gittiniz? Benim sözelim hiç çalışmadığım halde güzel. Sanırım çocukluğumdan beri makale, kitap okuma alışkanlığımdan dolayı. 11. sınıfım ama mesela geçen gün öylesine TYT denemesi yaptığımda Türkçe netim 29 geldi. Lakin sözelde iş bulamam diye korkuyorum ve hiç anlamadığım sayısalı çalışmaya başladım :(

Hocam bu sözel sıralaması ile hangi bölüme gittiniz? Benim sözelim hiç çalışmadığım halde güzel. Sanırım çocukluğumdan beri makale, kitap okuma alışkanlığımdan dolayı. 11. sınıfım ama mesela geçen gün öylesine TYT denemesi yaptığımda Türkçe netim 29 geldi. Lakin sözelde iş bulamam diye korkuyorum ve hiç anlamadığım sayısalı çalışmaya başladım :(
Hacettepe Üniversitesi, Türkçe Öğretmenliği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı