Sözel seçip YDT girilir mi?

Hhqqqwz

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar 11.sınıf sözel öğrencisiyim matematigim hiç olmadiğı için sözele gectim ama ingilizcemde çok iyidir ama dil sınıfı seçmedim çünkü hem sözel çalışıp AYT hem de dil çalışıp YDT biri tutmazsa biri tutar hesabı yaptım. Sizce iyi yapmış mıyım? Şu an sadece sözel çalışıyorum ve hafta sonları TYT iyi olmadiğı için TYT çalışıyorum 1.sınavlardan sonra da dil çalışmaya başlayacağım. Sizce çok fazla karışıklık olur mu hepsini birden çalışmam bana tavsiyeler verir misiniz?

Selamlar 11.sınıf sözel öğrencisiyim matematigim hiç olmadiğı için sözele gectim ama ingilizcemde çok iyidir ama dil sınıfı seçmedim çünkü hem sözel çalışıp AYT hem de dil çalışıp YDT biri tutmazsa biri tutar hesabı yaptım. Sizce iyi yapmış mıyım? Şu an sadece sözel çalışıyorum ve hafta sonları TYT iyi olmadiğı için TYT çalışıyorum 1.sınavlardan sonra da dil çalışmaya başlayacağım. Sizce çok fazla karışıklık olur mu hepsini birden çalışmam bana tavsiyeler verir misiniz?

YDT denemesi yapıp olduğunuz noktayı görün ona göre hareket edin size kalmış.

Belli bir temelin varsa iyi bir çalışmayla yapılabilir ama ydt de çok hafife alınmamalı. Konuları, grammeri iyi araştırıp bir plan yapmalı, bol paragraf okumalı ve çözmelisin. Ben K4 english ile çalışmıştım öğretme stili hoşuma gitti. Nasıl bir seviyede olduğunu bir iki test çözüp öğren, eksiklerini araştır gerisini planlarsın. Ama karışık veya zor değil. Sözel tarafını bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı