Sözleşmem ne zaman gelir?

AhmetNrgz

Hectopat
Degerli musterimiz, 24751***** numarali evde/iste internet sikayetiniz ile ilgili inceleme ve calismalarimiz devam etmektedir.

444 1 444'den Türk Telekom'dan internet bağlama için aradım 10 gün oldu, şikayet formu falan oluşturdum. Şimdi bu mesaj geldi. Sizce ne zaman sözleşmem gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bütün servis sağlayıcılar aşırı derecede yoğun. Şu dönemde internet başvurusu yapıyorsanız uzun düre beklemeyi göze alacaksınız. Bırakın yeni bağlanmayı sorunu çözmeye gelmiyor adamlar.

Canları ne zaman isterse 7-20 gün arası değişir.

Ben bu internet başvurusunu 05.04. 2020 tarihinde yaptım bir dün şikayet verdim kargo da sözleşmem gelmediği için sonrada bugün yaptım bugün o mesaj geldi yani ben 10 gün önce başvurdum şimdi bana işlem önceliğine alındınız dedi departman sizin ile iletişime geçecek dedi kargo adına şikayet başlatıldı.
Şu an bütün servis sağlayıcılar aşırı derecede yoğun. Şu dönemde internet başvurusu yapıyorsanız uzun düre beklemeyi göze alacaksınız. Bırakın yeni bağlanmayı sorunu çözmeye gelmiyor adamlar.

10 gümn oldu zaten ben başvuru yapılalı.

Ben bu internet başvurusunu 05.04. 2020 tarihinde yaptım bir dün şikayet verdim kargo da sözleşmem gelmediği için sonrada bugün yaptım bugün o mesaj geldi yani ben 10 gün önce başvurdum şimdi bana işlem önceliğine alındınız dedi departman sizin ile iletişime geçecek dedi kargo adına şikayet başlatıldı.

10 gümn oldu zaten ben başvuru yapılalı.
Hocam sözleşmeyi neden kargo ile alıyorsunuz? Kurulum ekibi zaten yanında sözleşme getiriyor.

Hocam sözleşmeyi neden kargo ile alıyorsunuz? Kurulum ekibi zaten yanında sözleşme getiriyor.

Ben aradığımda size kargo ile sözleşme gelecek ondan sonra ise sizin bölgeki kurulum ekibi gelip kuracak dediler bizde sıkıntı olmasın diye erkenden fiber kablo döşettik 160 lira aldılar umarım hemen gelirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı