Soğuk havada yemek sipariş etmek saygısızlık mı?

Dostum acıma acınacak hale düşersin minik bir hayat tavsiyesi.

Bir dürüme 250 lira verip kendini kral ilan etmek mi diyorlar buna hocam. Acımakla alakası yok adamın gayet güzel bir düşüncesi var. Burada amacım kuryeyi savunmak değil o da sonuçta insan sen bunu ona söylesen he doğru soğuk getirmeyeceğim demeyecek sonuçta ama gün içinde insanı bir tavır görmüş olacak.

Çok önemli olmayan bir şey istetirsen saygısızlıktır. İhtiyacına göre istetirsen hem sen sorun yaşamazsın hem de kurye. Onları da düşünelim.

Hiç de bile sonuçta bu meslekten para kazanıyor kar yağışı biraz olsun o zaman ihtiyacıma göre 10 litrelik su söylemeyi düşünüyorum.

Bu arkadaş gibi olma mesela.

Önemli olan saygısızlık değil düşünce yapısı dostum Tolga'nın düşüncesinde olma yeter ki.

Çok önemli olmayan bir şey istetirsen saygısızlıktır. İhtiyacına göre istetirsen hem sen sorun yaşamazsın hem de kurye. Onları da düşünelim.

Bu arkadaş gibi olma mesela.

Önemli olan saygısızlık değil düşünce yapısı dostum Tolga'nın düşüncesinde olma yeter ki.

Soğuk havada açım yemek yapamıyorum veya elim sakat hava soğuk diye açmı kalacağım? Boş duyar kasmaya gerek yok herkes patron olsaydı kim işçi olacaktı kurye olup olması benim tercihim değil mesleğini seve seve yapacak. Aynı şekilde konu sadece yemek değil diğerki temel gıdalar içinde.

Son düzenleme:
Soğuk havada açım yemek yapamıyorum veya elim sakat hava soğuk diye açmı kalacağım? Boş duyar kasmaya gerek yok herkes patron olsaydı kim işçi olacaktı kurye olup olması benim tercihim değil mesleğini seve seve yapacak. Aynı şekilde konu sadece yemek değil diğerki temel gıdalar içinde.

Kaldı ki artık çoğu firma kış aylarında araba kullanıyor en azından benim yaşadığım yerde öyle.

@615069 isi bu denilebilir. Ama eger ornegin yagmur yagiyorsa bence yagmur dindikten sonra istemek daha nezaketen iyi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı