Soğukta bisikletin ön amortisörü sertleşti

İkisini de kullanıyorum bluebird daha yağlı. İşe yarıyor.
Zaten amortisörün içine yağı ulaştıramazsınız. Bu dış kısımları için kullanılabilir.

bu iki satırda ne yazıyor bir daha oku.
Belli ki anlamakta zorlanıyorsun. Allah şifa versin.

Buradan ancak rahatsız biri "yağlanabilir" diye bir anlam çıkarır ve onun üstüne edebiyat yapar.

Bu arada konu sahibinin derdine tek bir satır çözüm öneriniz yok!
Maksadınız başkalarını yargılayıp rahatlamaksa onu çok iyi yapıyorsunuz.

Ergenlik döneminiz belli ki sıkıntılı geçmiş ya da tam atlatamamışsınız.

Konu sahibi ne yapmam gerekir diye soruyor sen amortisör nedir diye başlayıp şanlı tarihinden bahsediyorsun.
Belli ki illiyet bağı kurma sorunsalın var!

Konu sahibinin maşasının sertleşmesi normal çünkü kışın amortisör yağı katılaşır yazın sıvılaşır, sizin kadar laftan anlamaz birisini görmedim, yıllardır insanların yaptığı yanlışmış ya değil mi?

Muhterem babanız, tekerleklerle aşırı ilgileneceğine biraz da sizin hezeyanlarınızla ilgilenseymiş daha iyi olurmuş...
Neyse sağlık olsun...

Muhterem babanız, tekerleklerle aşırı ilgileneceğine biraz da sizin hezeyanlarınızla ilgilenşey miş daha iyi olurmuş...
Neyse sağlık olsun...

Yazarken çokça hata yapan birinin böyle bir şey yazmasıda ironik, neyse boş verdim sağlık olsun.

Eline küçük bir fırca al amortioru temizle ve yagla tamircilerde uygun fiyatli mekanik yaglar var onlardan tavsiye alirsin marka olarak.

Bu mesaji yazan kisiyi tanimiyorum ama soyledikleri dogru.

Öncelikle geç yazdığım için kusura bakmayın ve amortisörüm düzeldi kendiliğinden @Tseenka hocamın da dediği gibi kışın çok soğuk olduğu için oldu büyük bir ihtimal şu an eskisi gibi yumuşacık süper yaylanıyor düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…