Şok Markette iş deneyimim

Makaleler
1
Daha fazla  
11 Haziran ve 8 Ağustos arasındaki Şok iş deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle Yıldız Holding iş ahlakı gereği en güvenilir işverendir. Lakin bölge sorumlusu ve mağaza müdürü hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu konuya sonra geleceğim. Mağaza full Ülker mağazası, Karmen çikolataların arkasında Ülker bisküvi A.Ş. yazıyor. 25 TL üzeri ürünleri Full Ülker ürünleri. Mesai sabah 08.45'te başlıyor eğer sabahçıysanız 17.45'te full iseniz 21.15'te bitiyor. Öğlenciyseniz 14.15'te başlayıp 21.15'te bitiyor. Maaşlar Yapı Kredi'den yatıyor. Asgari ücret+yemek+yol, eğer çocuklu biriyseniz şirket size bayram harçlığı yatırıyor. İşe başlamadan önce Osgb'ye para yedirmeniz gerekebilir. İşe başvururken kesinlikle internetten başvurmayın hayatınızın hatasını yaparsınız. Ben başvurdum ve beni evime 45 dakika uzaklıktaki mağazaya verdiler. Eğer bu tür bir yerde çalışacaksanız bir ziyaret edin ve oradan başvurun sonra benim gibi pişman olmayın. Gelgelelim bölge sorumlusu ve mağaza müdürü problemine. Benim bölge sorumlum tam bir kıl. Bana çok bağırıp çağırırdı, sayımda diğer mağaza personelleriyle gülüşürken ben dahil bizim mağazadaki elemanlara ateş püskürüyordu. Ben bölgemi her değiştirmek istediğimde bana hep ters cevap verdi ve hatta benimle dalga geçti, herkesin ortasında canımı yakan bir espri yaptı. Mağaza müdürüm şeker gibi bir insan. Çok komik ve esprili bir insan, sağ olsun işe başladığımdan beridir tüm hatalarımı görmezden geldi bazen uyardı ama o kadar da olsun. Bu tür işyerlerinde mağaza müdürü ve bölge sorumlusu birbirini kollar. Bu da aynı misal. Sormak istediğiniz sorular varsa bekliyorum (şirketin sırlarını açığa çıkartamam, halen iş akdim olduğu için kendimi tehlikeye atmak istemiyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana çok bağırıp çağırırdı, sayımda diğer mağaza personelleriyle gülüşürken ben dahil bizim mağazadaki elemanlara ateş püskürüyordu.

Bu tip kıl insanları milletin ortasında evire çevire pataklayacaksın ki bir daha kimseye babasının uşağı gibi muamele edemesin. Nefret ederim böyle tiplerden.

Bu tip kıl insanları milletin ortasında evire çevire pataklayacaksın ki bir daha kimseye babasının uşağı gibi muamele edemesin. Nefret ederim böyle tiplerden.

Hocam adam dağdan gelme. Diğer mağaza müdürleri bunun torpillileri... Bey aşağı... Bey yukarı.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız? Eğer genç biriyseniz maalesef böyle insanlarla sürekli karşılaşacaksınız.

19 hocam.

Ben bizim evin oradaki şok'un bölge sorumlusuyla konuştum çok samimi canayakın biriydi. Bana dedi seni personelim olarak almak isterim ama bölge sorumlunun onayı olması lazım dedi hayallerim kırıldı.

Böyle adamlar bitmiyor. Bazı insanların sebepsiz kötülüklerini gördükçe gelecekten ümidimi kesmiştim bir ara. Bir şirkete gerçekten uzun süre verdim, bir sürü eleman yetiştirdim, şirket için çocukluk arkadaşlarımla kavga ettim ve uğruna kavga ettiğim müdür bu adamları tekrar şirkete almaya çalışmıştı bir zaman sonra. Bunu gördükten sonra daha artık hiçbir yöneticinin yaptıkları garip gelmiyor bana.

Böyle adamlar bitmiyor. Bazı insanların sebepsiz kötülüklerini gördükçe gelecekten ümidimi kesmiştim bir ara. Bir şirkete gerçekten uzun süre verdim, bir sürü eleman yetiştirdim, şirket için çocukluk arkadaşlarımla kavga ettim ve uğruna kavga ettiğim müdür bu adamları tekrar şirkete almaya çalışmıştı bir zaman sonra. Bunu gördükten sonra daha artık hiçbir yöneticinin yaptıkları garip gelmiyor bana.

Hocam vallahi ben yazın evde boş oturmayayım diye girdim ama bu işi hayatını idame ettirmek için yapanlar varsa Allah hepsinin yardımcısı olsun. Market sektörü hiç çekilmez vallahi.

11 Haziran ve 8 Ağustos arasındaki şok iş deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle yıldız holding iş ahlakı gereği en güvenilir işverendir. Lakin bölge sorumlusu ve mağaza müdürü hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu konuya sonra geleceğim. Mağaza Full ülker mağazası, karmen çikolataların arkasında ülker bisküvi a. Ş. Yazıyor. 25 TL üzeri ürünleri Full ülker ürünleri. Mesai sabah 08.45'te başlıyor eğer sabahçıysanız 17.45'te Full iseniz 21.15'te bitiyor. Öğlenciyseniz 14.15'te başlayıp 21.15'te bitiyor. Maaşlar Yapı Kredi'den yatıyor. Asgari ücret+yemek+yol, eğer çocuklu biriyseniz şirket size bayram harçlığı yatırıyor. İşe başlamadan önce Osgb'ye para yedirmeniz gerekebilir. İşe başvururken kesinlikle internetten başvurmayın hayatınızın hatasını yaparsınız. Ben başvurdum ve beni evime 45 dakika uzaklıktaki mağazaya verdiler. Eğer bu tür bir yerde çalışacaksanız bir ziyaret edin ve oradan başvurun sonra benim gibi pişman olmayın. Gelgelelim bölge sorumlusu ve mağaza müdürü problemine. Benim bölge sorumlum tam bir kıl. Bana çok bağırıp çağırırdı, sayımda diğer mağaza personelleriyle gülüşürken ben dahil bizim mağazadaki elemanlara ateş püskürüyordu. Ben bölgemi her değiştirmek istediğimde bana hep ters cevap verdi ve hatta benimle dalga geçti, herkesin ortasında canımı yakan bir espri yaptı. Mağaza müdürüm şeker gibi bir insan. Çok komik ve esprili bir insan, sağ olsun işe başladığımdan beridir tüm hatalarımı görmezden geldi bazen uyardı ama o kadar da olsun. Bu tür işyerlerinde mağaza müdürü ve bölge sorumlusu birbirini kollar. Bu da aynı misal. Sormak istediğiniz sorular varsa bekliyorum (şirketin sırlarını açığa çıkartamam, halen iş akdim olduğu için kendimi tehlikeye atmak istemiyorum).

Boşuna dememişler 3 harflilerden uzak durun diye. Allah sabır ve kolaylık versin.

Hocam güzel bir rehber olmuş. 12 saat çalışıp asgari ücret mi alıyordunuz? Birde haftada 1 gün izin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı