Sokak köpeklerinin uyutulmasını destekliyor musunuz?

Sokak kopekleri uyutulmali mi?

• Uyutulmamalı.

Oy: 4 8,7%
  • Uyutulmalı.

Oy: 34 73,9%
  • Kararsızım.

Oy: 8 17,4%

• Oy verenlerin toplamı
    46

557260

Kilopat
Makaleler
1
Siz sokak kopeklerinin uyutulmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben sahsi fikrimce sonuna kadar destekliyorum. Kendi dusunce ve fikirlerinizi tartisma cikarmadan belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben destekliyorum. Oturduğum yerde balık sürüsü gibi geziyorlar. Önümdeki bisikletli bir çocuğu da kovlamışlardı.

Şu videoyu izlerseniz sahipli köpeklerin bile sokakta neden olabileceği büyük kazaları anlayabilirsiniz bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet destekliyorum uyutulmalılar ve dikkat edin Bir Matmazel adlı arkadaş zıplamasın buraya sonra bu konu en az 20 sayfaya gider benden söylemesi.
Konuyu gördüğümde aklıma direkt o arkadaş geldi.

Konuyu gördüğümde aklıma direkt o arkadaş geldi.

O geçen senelerde belki bilenler bilir Vibio adlı Youtube kanalının eski sunucusu olan Pelin Olgun olduğunu iddia etmişti. Bilmem doğru bilmem yanlış ama bir insanın her konuda mı çoğunluğa uymayacak bir fikri olur arkadaş. Ne zaman onu görsem bir konuda kavga çıkartıp saçmalıyor.

Kim olduğu gram umurumda değil. Genelde erkeklere sallayıp, "kadın hayatın merkezindedir." diyor. Ben çözemedim bu arkadaşı. Ama susalım şimdi. Gelip "Kadın hayatın merkezidir." demesin.

Değil sanırsam çünkü üçüncü kişi olarak bahsetmiş konuşurken. O kadınsa da şaşırmam açıkçası pek farkları var gibi durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…