Siz sokak kopeklerinin uyutulmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben sahsi fikrimce sonuna kadar destekliyorum. Kendi dusunce ve fikirlerinizi tartisma cikarmadan belirtebilirsiniz.
Duygusal olarak bakarsak uyutulmasın istiyorum ama mantıksal olarak uyutulmalı.
Kararsızım alternatif çözüm yolları düşünüyorum. Eğer ikisi arasından bir tercih yapmam gerekse mantığımı duyguların önüne koyarım.
O geçen senelerde belki bilenler bilir Vibio adlı Youtube kanalının eski sunucusu olan Pelin Olgun olduğunu iddia etmişti. Bilmem doğru bilmem yanlış ama bir insanın her konuda mı çoğunluğa uymayacak bir fikri olur arkadaş. Ne zaman onu görsem bir konuda kavga çıkartıp saçmalıyor.
O geçen senelerde belki bilenler bilir Vibio adlı Youtube kanalının eski sunucusu olan Pelin Olgun olduğunu iddia etmişti. Bilmem doğru bilmem yanlış ama bir insanın her konuda mı çoğunluğa uymayacak bir fikri olur arkadaş. Ne zaman onu görsem bir konuda kavga çıkartıp saçmalıyor.
Kim olduğu gram umurumda değil. Genelde erkeklere sallayıp, "kadın hayatın merkezindedir." diyor. Ben çözemedim bu arkadaşı. Ama susalım şimdi. Gelip "Kadın hayatın merkezidir." demesin.
O geçen senelerde belki bilenler bilir vibio adlı YouTube kanalının eski sunucusu olan pelin olgun olduğunu iddia etmişti. Bilmem doğru bilmem yanlış ama bir insanın her konuda mı çoğunluğa uymayacak bir fikri olur arkadaş. Ne zaman onu görsem bir konuda kavga çıkartıp saçmalıyor.