Konuyu gördüğümde aklıma direkt o arkadaş geldi.Evet destekliyorum uyutulmalılar ve dikkat edin Bir Matmazel adlı arkadaş zıplamasın buraya sonra bu konu en az 20 sayfaya gider benden söylemesi.
Konuyu gördüğümde aklıma direkt o arkadaş geldi.![]()
Kim olduğu gram umurumda değil. Genelde erkeklere sallayıp, "kadın hayatın merkezindedir." diyor. Ben çözemedim bu arkadaşı. Ama susalım şimdi. Gelip "Kadın hayatın merkezidir." demesin.O geçen senelerde belki bilenler bilir Vibio adlı Youtube kanalının eski sunucusu olan Pelin Olgun olduğunu iddia etmişti. Bilmem doğru bilmem yanlış ama bir insanın her konuda mı çoğunluğa uymayacak bir fikri olur arkadaş. Ne zaman onu görsem bir konuda kavga çıkartıp saçmalıyor.
O geçen senelerde belki bilenler bilir vibio adlı YouTube kanalının eski sunucusu olan pelin olgun olduğunu iddia etmişti. Bilmem doğru bilmem yanlış ama bir insanın her konuda mı çoğunluğa uymayacak bir fikri olur arkadaş. Ne zaman onu görsem bir konuda kavga çıkartıp saçmalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.