Sokakta ne satabilirim?

Hocam elinizde yaşadığınız ya da satış yapacağınız bölge ile ilgili bir demografik veri var mı? Önce satış yapacağınız kitleyi tanımanız lazım, yaş ortalaması, cinsiyeti, alım gücü, ilgi alanları gibi veriler. Daha sonra o insanlara satabileceğiniz ürünü bulmanız gerekiyor.

Hocam şarkı yeteğeniz varsa şarkı çalarak para kazanabilirsiniz. Ya da resim yeteneğiniz varsa kişilerin resmini çizebilirsiniz. Yetenek ister ama güzel para kazandırabilir belki.

Daha demin gülücük atıyordun duyar kasıyorsun.
Hocam, bana bunu demeyin. Duyar kasmayı sevmem ben. Yapsam da bir işe yaramaz. Zaten bu konuyu 1 saat içerisinde unutacağım. Benim duyar kasmam ve kasmamam umurumda değil hocam. Tabi size kalmış.

Bu kadar basit düşünmeyin @likeiron hocam. Arkadaş mendil demiş. Siz görmüyor musunuz sokakta gezen insanları sabah akşam. Ne satıyorlar haberiniz var mı? (Tabi satabiliyorsa.) Kim gidip o mendillerden alıyor. Ne kadar kötü bir durum ama ortaya çözüm atan yok. Bizim hocamız mendil deyince de şaşırdım. Nasıl olur da bir insana mendil satmayı önerebilirsin. O insanların çoğunun internete erişimi bile yok. Bu hocamız da hobi olarak ya da yan meslek gibi bir iş arıyor. Zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Şimdi bu hocamızın internete erişimi var ve bir Apple marka telefonu var ise araştırabilme şansı da var. Ve güzel kar edebileceği ürünleri sormuş. Ben de dedim zaten en başta ne yapabilirsin diye. Şimdi siz bana diyorsunuz ki "Duyar kasıyorsun?". Sizce hala duyar mı kasıyorum hocam?

Son düzenleme:
poğaça gibi şeyler olabilir. Okul yakınlarında satabilirseniz çok satılır bence.
Hocam bide okul da ki öğrencilere bağlı eğer öğrenciler öyle keko ya da kavgacı tipler ve kavga ya da gasp gibi olaylar oluyorsa satmasın. Bence ilk okulda satması daha makul çocuklardan zarar gelmez.

Hocam bide okul da ki öğrencilere bağlı eğer öğrenciler öyle keko ya da kavgacı tipler ve kavga ya da gasp gibi olaylar oluyorsa satmasın. Bence ilk okulda satması daha makul çocuklardan zarar gelmez.
Çocukların da parasının olucağını pek sanmıyorum, daha yetişkinlerde yokken bir de çocuklarda mı olcak? :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı