2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #1 Şu an tam karşımızda binanın önünde sünnet düğünü var. Sokakta yapıyorlar ve davullar, müzik filan her şey var. Sokakta eğlence yapmak yasak mı?
Şu an tam karşımızda binanın önünde sünnet düğünü var. Sokakta yapıyorlar ve davullar, müzik filan her şey var. Sokakta eğlence yapmak yasak mı?
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 12 Haziran 2022 #2 Belediyeden izin alınıp yapılabilir. Artı 0 Eksi
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 12 Haziran 2022 #3 Şu düğünleri anlamadım, ve anlamayacağım. Bırakın ses kirliliği yaratmayı çevrede hasta var mı yok mu hiç dikkat ettikleri yok. Rahatsız ediyorlarsa polise şikayet edin. inat mı ediyorlar? mahkemeye kadar yolu var. Artı 0 Eksi
Şu düğünleri anlamadım, ve anlamayacağım. Bırakın ses kirliliği yaratmayı çevrede hasta var mı yok mu hiç dikkat ettikleri yok. Rahatsız ediyorlarsa polise şikayet edin. inat mı ediyorlar? mahkemeye kadar yolu var.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 Benim asker eğlencemde sokakta olmuştu. Belediyeden değil de karakoldan izin almıştık. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
S simdigeldim Picopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 311 Çözümler 4 12 Haziran 2022 #5 İzinsiz gösteriş yapmak yasak. Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturuyor. qweqweee dedi: Benim asker eğlencemde sokakta olmuştu. Belediyeden değil de karakoldan izin almıştık. Genişletmek için tıkla... Karakolun böyle bir yetkisi yok, ancak mahkeme izin verebilir. Artı 0 Eksi
İzinsiz gösteriş yapmak yasak. Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturuyor. qweqweee dedi: Benim asker eğlencemde sokakta olmuştu. Belediyeden değil de karakoldan izin almıştık. Genişletmek için tıkla... Karakolun böyle bir yetkisi yok, ancak mahkeme izin verebilir.
KS KS 2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #6 388526 dedi: Şu düğünleri anlamadım, ve anlamayacağım. Bırakın ses kirliliği yaratmayı çevrede hasta var mı yok mu hiç dikkat ettikleri yok. Rahatsız ediyorlarsa polise şikayet edin. Genişletmek için tıkla... Her hafta sonu düğün, asker uğurlaması filan yapıyorlar. Hatta adamlar böyle arabaya binip davula vura vura sokakları geziyorlar. Artı 0 Eksi
388526 dedi: Şu düğünleri anlamadım, ve anlamayacağım. Bırakın ses kirliliği yaratmayı çevrede hasta var mı yok mu hiç dikkat ettikleri yok. Rahatsız ediyorlarsa polise şikayet edin. Genişletmek için tıkla... Her hafta sonu düğün, asker uğurlaması filan yapıyorlar. Hatta adamlar böyle arabaya binip davula vura vura sokakları geziyorlar.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 12 Haziran 2022 #7 270504 dedi: Şu an tam karşımızda binanın önünde sünnet düğünü var. Sokakta yapıyorlar ve davullar, müzik filan her şey var. Sokakta eğlence yapmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Sınava 1 hafta kalmış kim bilir kaç kişi hayatını belirleyecek sınava hazırlanırken bence bu tarz düğünlerin yapılması çok yanlış. Düğünlerden nefret ederim zaten. Artı 0 Eksi
270504 dedi: Şu an tam karşımızda binanın önünde sünnet düğünü var. Sokakta yapıyorlar ve davullar, müzik filan her şey var. Sokakta eğlence yapmak yasak mı? Genişletmek için tıkla... Sınava 1 hafta kalmış kim bilir kaç kişi hayatını belirleyecek sınava hazırlanırken bence bu tarz düğünlerin yapılması çok yanlış. Düğünlerden nefret ederim zaten.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 12 Haziran 2022 #8 270504 dedi: Her hafta sonu düğün, asker uğurlaması filan yapıyorlar. Hatta adamlar böyle arabaya binip davula vura vura sokakları geziyorlar. Genişletmek için tıkla... Polise şikayet edin. Bunlar tünelde yolda keser. Artı 0 Eksi
270504 dedi: Her hafta sonu düğün, asker uğurlaması filan yapıyorlar. Hatta adamlar böyle arabaya binip davula vura vura sokakları geziyorlar. Genişletmek için tıkla... Polise şikayet edin. Bunlar tünelde yolda keser.
K Kuş Sütü Picopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 85 Çözümler 1 12 Haziran 2022 #9 Sünnet düğüne ne ya Kestirdiniz bitti işte gidin evinize oturun. İnsanlara rahatsızlık vermeye kesinlikle karşıyım. Artı 0 Eksi
Sünnet düğüne ne ya Kestirdiniz bitti işte gidin evinize oturun. İnsanlara rahatsızlık vermeye kesinlikle karşıyım.
ege kck Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acemi Yazılımcı 12 Haziran 2022 #10 İnsanlar birinin cinsel organı kesildi diye neden müzik çalıp oynuyorlar anlamıyorum Artı 0 Eksi