Şok'taki Rampage kulaklık alınır mı?

Benim anlayamadığım şey Rampage ürünlerinde bir dili yanamayan benim herhalde 2019 da aldığım klavyeyi halen kullanıyorum bunu yazarken de klavye Rampage kulaklık da Rampage ama bu ikisi halen mükemmel bir şekilde çalışmaya devam ediyor sinirden klavyeyi ikiye bölmüş olmama rağmen bir de kulaklık da aynı şekilde bir pedler soyuldu o da normal yani 4 5 yıl oluyorr bunu alalı neredeyse klavyeyle aynı zamanda aldım ayrıca fiyatarı da uygundu yani kulaklık 150-200 civarı klavye de net hatırlıyorum 100 gibiydi mouse de kullandım ama o fişi çekti ama güzel bir mouse idi fişi çekme nedeni de temizleyeceğim diye açtım ve geri kalanı da beliii zaten bence Rampage o kadar da körü bir marka değil hatta adını güzel bir şekilde duyurmuş bir marka tabii üründen üründe diyeceğim şeyler değişir. yani burada Rampage fanı veya Rampage'den bir para gibi şeyler alamdım sadece garibime gitti

Benim anlayamadığım şey Rampage ürünlerinde bir dili yanamayan benim herhalde 2019 da aldığım klavyeyi halen kullanıyorum bunu yazarken de klavye Rampage kulaklık da Rampage ama bu ikisi halen mükemmel bir şekilde çalışmaya devam ediyor sinirden klavyeyi ikiye bölmüş olmama rağmen bir de kulaklık da aynı şekilde bir pedler soyuldu o da normal yani 4 5 yıl oluyorr bunu alalı neredeyse klavyeyle aynı zamanda aldım ayrıca fiyatarı da uygundu yani kulaklık 150-200 civarı klavye de net hatırlıyorum 100 gibiydi mouse de kullandım ama o fişi çekti ama güzel bir mouse idi fişi çekme nedeni de temizleyeceğim diye açtım ve geri kalanı da beliii zaten bence Rampage o kadar da körü bir marka değil hatta adını güzel bir şekilde duyurmuş bir marka tabii üründen üründe diyeceğim şeyler değişir. Yani burada Rampage fanı veya Rampage'den bir para gibi şeyler alamdım sadece garibime gitti.

Hocam kaliteli bir kulaklık denemenizi tavsiye ederim ben denediğimde arada büyük bir ses kalitesi farkı hissettim, fiyatları arasındada 200-300 TL anca oynuyor.

Mouse ile klavyeye bir şey diyemem kullanmadığım için yorum yapmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı