Sol ayakta uyuşma

Danicheta

Hectopat
Sol ayağımın sadece üst tarafında uyuşma var altında problem yok çimdik atınca acı hissediyorum sadece 3 4 kat çorap giyip dokunuyormuşum hissi var. Yani his var ama az var. Şişlik vs. yok 2 gündür devam ediyor sorun.

Yazılanlar bana hiç uymuyor ve sinirlerde sorun olduğunu düşünmüyorum böcek ısırması galiba ama emin değilim
Attıgım linkte yazmıyor fakat bu hastalık ayağın üst tarafının uyuşmasına neden oluyor. Kendine doğru çekmeye çalıştığında diğer ayağına göre daha az çekebiliyorsan hastalıgın bu olabilir. Bende olmuştu bu hastalık. Bir doktora gidin bence.

İyi günler.

Bende de fena karıncalanıyordu. Bugüne kadar hiç bir şey hissetmedim :/

Sol ayağımın sadece üst tarafında uyuşma var altında problem yok çimdik atınca acı hissediyorum sadece 3 4 kat çorap giyip dokunuyormuşum hissi var. Yani his var ama az var. Şişlik vs. yok 2 gündür devam ediyor sorun.

Yakın zamanda ağır işler yaptın mı kaldır indir veya ayağının üstüne yattınmı bir ara cenaze için köye gitmek mecburiyetinde kaldım otobüste uyurken elimin üstüne uyudum 5 6 gün iki parmağım uyuşuk kaldı şimdi geçti sen yine de doktora git.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı