![]()
SaÄlık Rehberi
www.medicalpark.com.tr
Attıgım linkte yazmıyor fakat bu hastalık ayağın üst tarafının uyuşmasına neden oluyor. Kendine doğru çekmeye çalıştığında diğer ayağına göre daha az çekebiliyorsan hastalıgın bu olabilir. Bende olmuştu bu hastalık. Bir doktora gidin bence.Yazılanlar bana hiç uymuyor ve sinirlerde sorun olduğunu düşünmüyorum böcek ısırması galiba ama emin değilim
![]()
SaÄlık Rehberi
www.medicalpark.com.tr
Geçmiş olsun.Gelişme olarak cidden düşük ayak olabilirim çünkü topuklarım üzerinde yürüyemiyorum ve sürekli bacak bacak üstüne atarak otururum. Pazartesi doktora gideceğim.
Sol ayağımın sadece üst tarafında uyuşma var altında problem yok çimdik atınca acı hissediyorum sadece 3 4 kat çorap giyip dokunuyormuşum hissi var. Yani his var ama az var. Şişlik vs. yok 2 gündür devam ediyor sorun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.