Solidworks çizim veri tabanı var mı?

aefres

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba. Bu aralar işten geldikten sonra çok boş zamanım oluyor. Splidworks bildiğim için için biraz onunla zaman geçirmek istiyorum.

Sizden ricam 3D çizim için kaynaklar var mı? Yani bir Motor düşünün onun bütün aksamlarının teknik çizimi olsun ve ben bu parçaları 3D çizip monte edeyim. Örneği motor üstünden verdim ama daha ufak parçalarda olabilir. Teknik çizim olsun yeter.

Arkadaşlar merhaba. Bu aralar işten geldikten sonra çok boş zamanım oluyor. Splidworks bildiğim için için biraz onunla zaman geçirmek istiyorum.

Sizden ricam 3D çizim için kaynaklar var mı? Yani bir motor düşünün onun bütün aksamlarının teknik çizimi olsun ve ben bu parçaları 3D çizip monte edeyim. Örneği motor üstünden verdim ama daha ufak parçalarda olabilir. Teknik çizim olsun yeter.

Hocam pek bir fikrim yok ama aklıma Blender geliyor Blender olabilir belki.

Pek anlatamamışım galiba. ben program istemiyorum. bana çizim yapacağım bir kaynak lazım. Teknik çizim yani. bir çark düşün o çarkkın en boyu kalınlığı gibi.

Pek anlatamamışım galiba. Ben program istemiyorum. Bana çizim yapacağım bir kaynak lazım. Teknik çizim yani. Bir çark düşün o çarkkın en boyu kalınlığı gibi.

Ha anladım hocam o konuda bilgim yok kusura bakmayın.

Arkadaşlar Merhaba. Bu aralar işten geldikten sonra çok boş zamanım oluyor. Splidworks bildiğim için için biraz onunla zaman geçirmek istiyorum.

Sizden ricam 3D çizim için kaynaklar var mı? Yani bir Motor düşünün onun bütün aksamlarının teknik çizimi olsun ve ben bu parçaları 3D çizip monte edeyim. Örneği motor üstünden verdim ama daha ufak parçalarda olabilir. Teknik çizim olsun yeter.

3D bir dosyayı indir parçalarını Solid üzerinden 2D ye çevirip kendin ölçülendir o ölçüler üzerinden modelle bunun sana faydası hem teknik resim hem de 3D modelleme olur 2 yönden de gelişirsin. Ek olarak çabanı takdir ederim güzel bir uğraş olur senin için.

Teknik çizim* olarak arayabilirsin her şeyi, çıkanlardan tam olanları ve beğendiklerini çizebilirsin.

*Yabancı dillerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı