Solus OS nasıldır?

Depoları zayıf buluyorum.
Kuracaksan Budgie kur, en iyi Budgie deneyimini Solus Budgie'de yaşarsın.
Hızlı ve stabildi 2-3 ay önce kullandığımda.
Kendi paket yöneticisi var, paket yöneticisi PiSi forku fakat PiSi paket yöneticisinden fazla bir yanını göremedim. Kısacası paket yöneticisine ekledikleri artı bir şey gözlemleyemedim.
Kendi forumları pek aktif değil, yardım konusunda pek emin olamayız.

Kısacası, denemek istiyorsan kullan.

Komutları basit sudo pisi it yerine sudo eopkg it yazıyorsun.
Aradığım yorum. Mili pkaet yönetim sistemimizi forklamış adamlar. Ben de sevmiştim ama ekran gidip-gelme yaptığından kullanamıyorum. Paket deposu olarak bence Pisi kadar geniştir diye düşünüyorum.

Depoları zayıf buluyorum.
Kuracaksan Budgie kur, en iyi Budgie deneyimini Solus Budgie'de yaşarsın.
Hızlı ve stabildi 2-3 ay önce kullandığımda.
Kendi paket yöneticisi var, paket yöneticisi PiSi forku fakat PiSi paket yöneticisinden fazla bir yanını göremedim. Kısacası paket yöneticisine ekledikleri artı bir şey gözlemleyemedim.
Kendi forumları pek aktif değil, yardım konusunda pek emin olamayız.

Kısacası, denemek istiyorsan kullan.

Sudo eopkg history komutu pisi de yoktu hatırladığım kadarıyla, bu komut müthiş bir şey. Önceden yüklediğin her şeyi gösteriyor ve sudo eopkg history -t numara ile yüklediğin şeylerin bağımlı ek programlarını da siliyor. Pacman -Rns gibi ama daha iyi çünkü log da gösteriyor. Birkaç kere sistemimi bozulmaktan kurtarmıştı ve program denemeyi çok kolaylıştırıyor bu komut. Bir program yükleyip sevmezsen direk geri dönebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı