patito Kilopat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 362 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samsun,Türkiye 15 Aralık 2020 #1 Başlıkta yazdığım gibi solusOS'ta şifremi unuttum ve giriş yapamıyorum. Şifreyi değiştirebilmemin bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Başlıkta yazdığım gibi solusOS'ta şifremi unuttum ve giriş yapamıyorum. Şifreyi değiştirebilmemin bir yolu var mı?
Çözüm Rashmore 15 Aralık 2020 Root şifreni hatırlıyorsan sorun yok. Kod:Panoya kopyala sudo passwd yazarak şifreni değiştirebilirsin. patito dedi: Hesap şifremi unuttum Genişletmek için tıkla...
Root şifreni hatırlıyorsan sorun yok. Kod:Panoya kopyala sudo passwd yazarak şifreni değiştirebilirsin. patito dedi: Hesap şifremi unuttum Genişletmek için tıkla...
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Hesap şifren mi? Root şifren mi? Her ikisi mi? Artı 0 Eksi
KS KS patito Kilopat Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 362 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samsun,Türkiye 15 Aralık 2020 #3 Dengesiz Kokarca dedi: Hesap şifren mi? Root şifren mi? Her ikisi mi? Genişletmek için tıkla... Hesap şifremi unuttum Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Hesap şifren mi? Root şifren mi? Her ikisi mi? Genişletmek için tıkla... Hesap şifremi unuttum
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 15 Aralık 2020 #4 Root şifreni hatırlıyorsan sorun yok. Kod:Panoya kopyala sudo passwd yazarak şifreni değiştirebilirsin. patito dedi: Hesap şifremi unuttum Genişletmek için tıkla... Artı 2 Eksi Çözüm
Root şifreni hatırlıyorsan sorun yok. Kod:Panoya kopyala sudo passwd yazarak şifreni değiştirebilirsin. patito dedi: Hesap şifremi unuttum Genişletmek için tıkla...