Son birkaç aydır oyun oynarken gözlerim ve başım ağrıyor

pumour

Hectopat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar, miyop olan ve gözlük kullanan birisi olarak normalde FPS vs hiçbir oyunda bu tarz ağrılar çekmezken son 2-3 aydır bilgisayarı ilk açtığım dakikadan itibaren gözlerim ve başım inanılmaz şekilde ağrıyor. Bu yazıyı yazarken bile biraz zorlanıyorum, doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama bunun sebebinin ne olabileceğini sizlere de sormak istedim, fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar, miyop olan ve gözlük kullanan birisi olarak normalde FPS vs hiçbir oyunda bu tarz ağrılar çekmezken son 2-3 aydır bilgisayarı ilk açtığım dakikadan itibaren gözlerim ve başım inanılmaz şekilde ağrıyor. Bu yazıyı yazarken bile biraz zorlanıyorum, doktora gitmem gerektiğini biliyorum ama bunun sebebinin ne olabileceğini sizlere de sormak istedim, fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun. Hocam kaç saat oyun oynuyorsunuz hocam.

Öncelikle geçmiş olsun. Hocam kaç saat oyun oynuyorsunuz hocam.

7-8 saat hocam.

Dinlenmen lazım, her gün 10-12 saat PC başında ya da ekranlara bakıyorsan 1 gün ara ver kendine gözlerin dinlensin. Soğuk suyla yüzünü ve gözlerini yıka.

Tavsiyeniz için sağ olun hocam deneyeceğim.

Mavi ışından koruyan gözlük almanı öneririm. Gözlerini belirli aralıklarla dinlendirmeni öneririm.

Zaten var diye hatırlıyorum ama etkisini yitirmiş olabilir, Ekim ayında göz kontrolüm var kontrolden sonra mercekleri yenileticem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı