Hocam sizce 4K 120Hz oynatır mı?
Hayır hocam imkanı yok en fazla 7800 XT gucunde olacağı soyleniyor oda en iyi ihtimal CPU olarak da çok bir upgrade olmayacak tek avantajı FSR benzeri upscaling teknolojisi olacak pssr adında
Hocam sizce 4K 120Hz oynatır mı?
hocam ps plusta da AAA oyun sayısı az değil miHaklısınız fakat PS Plus ile birçok oyuna sahip olabiliyorsunuz ve Game Pass'te her ne kadar çeşit çeşit oyun olsa da AAA oyun sayısı sınırlı olanların birçoğundada Türkçe dil desteği yok. İyi bir ingilizceniz yoksa oyundan alcağınız zevk fazlaca düşüyor. Kısacası benim tavsiyem PS 5 olur.
hocam o zaman beklemenin pek bir manası yok o zamanHayır hocam imkanı yok en fazla 7800 XT gucunde olacağı soyleniyor oda en iyi ihtimal CPU olarak da çok bir upgrade olmayacak tek avantajı FSR benzeri upscaling teknolojisi olacak pssr adında
Hocam PS Plus'ta da AAA oyun sayısı az değil mi?
Hocam o zaman beklemenin pek bir manası yok o zaman.
tamam hocam teşekkürler bilgilendirme için40 bin TL bütçen varsa dediğim ozelliklerde sistem al daha ucuza PS5'ten çok daha iyi oyun oynarsın 20 k bütçen varsa PS5 al geç.
AAA olması asıl önemli olan şey değil, asıl olay çeşit ve "özel" olması (exclusive). Bak şimdi sen bir AVM'ye gidiyorsun ama küçük olan veya büyük olan (çeşitlilik arz eden), hangisini tercih ederdin? Küçük ve çeşitsiz olanından hemen sıkılırdın, o hesap işte.hocam ps plusta da AAA oyun sayısı az değil mi
özel diyorsunda dostum ps da olan oyunlar artık pcyede geliyor nerde exclusive oyunlar?AAA olması asıl önemli olan şey değil, asıl olay çeşit ve "özel" olması (exclusive). Bak şimdi sen bir AVM'ye gidiyorsun ama küçük olan veya büyük olan (çeşitlilik arz eden), hangisini tercih ederdin? Küçük ve çeşitsiz olanından hemen sıkılırdın, o hesap işte.
En azından PS'da az birşey var, Xbox'ta o da yok neredeyse.özel diyorsunda dostum ps da olan oyunlar artık pcyede geliyor nerde exclusive oyunlar?
En azından PS'da az birişey var, Xbox'ta o da yok neredeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.