Son günlerde Superonline internet yavaşladı

918184

Picopat
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi nedense son günlerde internet ağımda bir yavaşlama fark ettim. Bilgisayar, telefon, tablet... Hepsinde internet yavaş. Cihazlarda da sıkıntı yok. Çünkü mobil veride hepsi sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Başına böyle bir yavaşlama gelen var mı? Yoksa benim yaşadığım bir problem mi?

Superonline kullanıyorum. Hiçbir yavaşlama veya sorun yok şu an.

Millenicom kullanıyorum Türk telekom altyapısı ile bağlantım FTTH 1000mbps ama stabil değil sayfalar bir açılıyor bir açılmıyor gecikme giriyor vs. Bölgesel bir sorun var sanırım altyapılar ile alakalı.

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi nedense son günlerde internet ağımda bir yavaşlama fark ettim. Bilgisayar, telefon, tablet... Hepsinde internet yavaş. Cihazlarda da sıkıntı yok. Çünkü mobil veride hepsi sorunsuz ve hızlı çalışıyor. Başına böyle bir yavaşlama gelen var mı? Yoksa benim yaşadığım bir problem mi?
Adını unuttum şu sinyal yayan wifi kutusunu kapatıp 1-2dk sonra açın.Sizden başka bağlanan varmı emin olun sorun geçmezse servisi arayın.

Son ayım olduğu için internetimi 1 gbpse yükseltiler ve internet hızım artmasına rağmen siteler geç açılıyor özellikle CS de beni Amerika sunucusu üzerinden bağlıyor 300-400 MS ping çıkıyor modem resetledim ama fark etmedi.

Son ayım olduğu için internetimi 1 gbpse yükseltiler ve internet hızım artmasına rağmen siteler geç açılıyor özellikle CS de beni Amerika sunucusu üzerinden bağlıyor 300-400 MS ping çıkıyor modem resetledim ama fark etmedi.
Bende 50 mbps kullanıyorum. Normalde bana yetiyor fakat son günlerdeki takılmalar insanı delirtiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı