Son sene ilk 200 bine girilir mi?

627848

Decapat
Arkadaşlar ben 9 ve 10. sınıflarda 70 75 arası ortalama alıyordum fakat 11 de 65'e düştü sayısalcıyım dershaneye gideceğim sağlam çalışacağım ilk 200 bine girer miyim? Anadolu lisesi okuyorum 11. sınıfta bayağı düştü notlarım.

Arkadaşlar ben 9 ve 10. sınıflarda 70 75 arası ortalama alıyordum fakat 11 de 65'e düştü sayısalcıyım dershaneye gideceğim sağlam çalışacağım ilk 200 bine girer miyim? Anadolu lisesi okuyorum 11. sınıfta bayağı düştü notlarım.
Kardeşim ne kadar zeki olduğunu nereden bilelim sana bağlı her şey olabilir son sene hazırlanıp ilk 5k giren de biliyorum 1 milyon yapan da.

200k istediğiniz bir hedef mi? hedef böyleyken sayısalda ne tercih edeceksiniz? ilk senemde 250k yapmıştım sonra 30 a çektim.

Kardeşim ne kadar zeki olduğunu nereden bilelim sana bağlı her şey olabilir son sene hazırlanıp ilk 5K giren de biliyorum 1 milyon yapan da.

Yani temelim tamamen sıfır değil fakat çoğu şeyi unuttum ve 11'i boş geçirdim, fakat deli gibi hazırlanacağım %100 eminim.

Anlamsız bir soru. 200k da 5K da yapmak mümkün.

Yani çoğu kişi 11'i boş geçirdiysen TYT AYT'de 200k mümkün bile değil diyor, fakat 10 9 temelim iyi yani matamatikteki çoğu temel şeyi biliyorum köklü sayılar üstlü falan sadece 11. sınıfın 2. dönemini dinlemedim.

200k istediğiniz bir hedef mi? Hedef böyleyken sayısalda ne tercih edeceksiniz? İlk senemde 250k yapmıştım sonra 30'a çektim.

İstediğim hedef hemşirelik falan ya da İngilizce öğretmenliği yani derslerim genelde ortalama idi 9 10'da sonra 11'de düşüş yaşadım fakat deli gibi hazırlanacağım.

Sadece bu sınav için düşünme bu bir temel basamak her anın bir sınava hazırlanmak olacaktır ve sen şimdiden bir bahane arayışına girmişsin maalesef. Hani gerçekten almak istediğin bir cevap varsa bizden sana söylenebilecek tek şey şu...

Bir şeyleri başaramıyorsan bil ki bu, aklının ermediğinden, zamanın yetersizliğinden ya da daha önce çalışmamış olmandan değil; senin başarısız olmanın en büyük sebebi, 3-5 kişinin fütursuzca konuşmasından ve kendine olan güvensizliğindendir.

Sadece bu sınav için düşünme bu bir temel basamak her anın bir sınava hazırlanmak olacaktır ve sen şimdiden bir bahane arayışına girmişsin maalesef. Hani gerçekten almak istediğin bir cevap varsa bizden sana söylenebilecek tek şey şu...

Bir şeyleri başaramıyorsan bil ki bu, aklının ermediğinden, zamanın yetersizliğinden ya da daha önce çalışmamış olmandan değil; senin başarısız olmanın en büyük sebebi, 3-5 kişinin fütursuzca konuşmasından ve kendine olan güvensizliğindendir.
Haklısın 2 3 kişi kendi başaramayacak diye benide çıkartmak istiyor, elimden geleni yapacağım.

Yani temelim tamamen sıfır değil fakat çoğu şeyi unuttum ve 11'i boş geçirdim, fakat deli gibi hazırlanacağım %100 eminim.

Yani çoğu kişi 11'i boş geçirdiysen TYT AYT'de 200k mümkün bile değil diyor, fakat 10 9 temelim iyi yani matamatikteki çoğu temel şeyi biliyorum köklü sayılar üstlü falan sadece 11. sınıfın 2. dönemini dinlemedim.

İstediğim hedef hemşirelik falan ya da İngilizce öğretmenliği yani derslerim genelde ortalama idi 9 10'da sonra 11'de düşüş yaşadım fakat deli gibi hazırlanacağım.
Hemşireliği az düzenli çalışmayla kazanırsın her türlü. İngilizce öğretmenliği için amerikan dil edebiyat okuman lazım ona da ydt puanın ile gidiyorsun sayısal değil.

Lise hayatım bomboş geçti. Son sene açığa geçip bir dershanede çalıştım, dersim olsun olmasın orada kalıp test çözdüm. 110k sıralama yapıp ilköğretim matematik öğretmenliği yazdım. Yani lise çok da önemli değil, sadece OBP'yi etkiliyor.

Ha sonra öğretmenlik ülkedeki en değersiz meslek oldu, atama imkanı elimizden alındı ve aynı bölüm şuan 300k ile alım yapıyor. Keşke ne YKS ne KPSS ile uğraşıp kaynakçı veya elektrikçi olsaydım diyorum. En azından şuan evim arabam olur belki evlenirdim. 200k sıralama hiç bir şey, böyle üniversite okuyacağına git iş öğren daha iyi.

Hocam hedeflediği hemşirelik ve ingilizce öğretmenliği bölümlerini söyleyebilir misin? Örn. Gazi İngilizce Öğretmenliği, Marmara Hemşirelik gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı