Son Windows 11 Güncellemesi AMD Adrenalin Kontrol Panelini Bozuyor

Apple ile NVIDIA her ne kadar elitist takılsalar da yazılımda kusursuza yakın iş yapıyorlar.

2021 sonunda GTX 1650 hazır sistem aldım. NVIDIA yazılımında 2 büyük sorun vardı. Masaüstünde ve tarayıcıda ekranın bazı bölgeleri kararıyordu. Ve video edit, fotoğraf düzenleme uygulamalarında da sürücü çöküyordu. Ben NVIDIA'dan korkuyorum 😢

AMD de yağmurdan nem kapmalık iş yapar her zaman, hiç arkana rahatça yaslandırmaz seni. Linux'da bir kod yarım kalsa bu gelir Windows'ta Wattman verir.

Apple ile NVIDIA her ne kadar elitist takılsalar da yazılımda kusursuza yakın iş yapıyorlar.
Apple ve NVIDIA birlikte çalışsa çok stabil şeyler çıkar.

2021 sonunda GTX 1650 hazır sistem aldım. NVIDIA yazılımında 2 büyük sorun vardı. Masaüstünde ve tarayıcıda ekranın bazı bölgeleri kararıyordu. Ve video edit, fotoğraf düzenleme uygulamalarında da sürücü çöküyordu. Ben NVIDIA'dan korkuyorum 😢

En iyisi ekran kartı almayıp dahili GPU'dan yola devam etmek. 😶‍🌫️

Ben 4060 Ti kullanıyorum bazen ekran tepesi pırpır ediyor tarayıcıdayken, monitörde falan da sorun yok bildiğin kafasına göre atıyor günde 3-5 kere. Kartta da sorun yok çünkü hem MSI, hem Colorful aynısını yaptı.

Tabii ben genel konuşuyorum 5500 XT ile 6600 XT'de kusursuz deneyim için kıçımızdan az ter akmadı değiyor ama uğraştırıyor. NVIDIA yine totalde daha "rahat".

Eki Görüntüle 1966846
Kısa süre önce kullanıma sunulan Windows 11 KB5030310 güncellemesi AMD'nin Adrenalin grafik kontrol panelinde sorunlara yol açabiliyor, sistem her yeniden başlatıldığında kontrol panelindeki özel ayarların sıfırlanmasına neden oluyor. AMD forumlarındaki topluluk gönderisine bakılırsa son Windows 11 sürümü grafik sürücüsü işlevselliğini olumsuz etkilememekte. Yani sürücüyü normal şekilde kullanabiliyoruz, ancak Adrenalin kontrol panelini sık kullananlar can sıkıcı […]

Devamı: Son Windows 11 Güncellemesi AMD Adrenalin Kontrol Panelini Bozuyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

2 tane büyük şirket adamakıllı bir iş yapamamış. Sık sık format atıyorum şu an Windows 10'dayım. 11 için birkaç ay daha bekleyeceğim.

Ya ben aslında hiç Radeon Grafik Ayarları uygulaması kullanmıyorum. Driver Only seçeneğini seçiyorum sadece. Ayar yapacağım programı yüklemiyorum, çünkü (bence) Radeon Grafik Ayarları ağır bir program.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı