Son zamanlarda artan eş cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göstersene birkaç haber bana. Senin attığın 1 habere karşılık ben tam tersinin 50 tanesini atarım.
Ee at ben sana yok mu dedim Sen hiç görmediğini söylemişsin, ben de gördüğümü ve haberlerde var olduğunu söyledim bu kadar. LGBT pazarlama işleri iş başında

he öyle mi olmuş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acınacak halin var başka bir şey demiyorum.

Eş cinsellik bilmem ama dünyada feminizm ve doğacılığın bir an önce artması ve yönetici kimliklerine bürünmesi lazım.

Feministler asla yönetimde barınamayacak ölmeye mahkum yobazca basit bir ideoloji ayrıca konuyu niye değiştiriyorsun şimdi?

Yeni yayılmadı ya da son zamanlarda atmıyor, hep vardı ama eskiden toplum baskısından sessiz kalıyorlardı. Şimdi organize oldular, seslerini duyuruyorlar.

Medyada gören escinsel olmayan adamlar da saygı diyip etrafta dolaşıyor. Asli olarak bu kadar çok değil normalde öyle gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…