Son zamanlarda artan eş cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunların lobisi çok güçlü. Adamlar dünyaya nam salmış futbol takımlarına bile laf geçirebiliyor. Sonu hayır değil ama yapacak birşey yok. Rahatsız mı oldun derseniz evet rahatsızım.

"Ayy ben olduğum gibi hissedemiyorum" gibi salak saçma bahanelere sığınan, bozulmuş bir düşünce yapısı ve doğru çalışmayan hormonların sonucu.

Eğer kendinizi olduğunuz gibi hissetmiyorsanız en yakın tam teşekküllü hastanede bulunan psikyatriste, eğer hormonel bir sıkıntınız olduğunu düşünüyorsanız en yakın tüm teşekküllü hastanede bulunan dahiliye uzmanına görünün.

Saçmalık. Gerçekten saçmalık.

"Ayy ben olduğum gibi hissedemiyorum" gibi salak saçma bahanelere sığınan, bozulmuş bir düşünce yapısı ve doğru çalışmayan hormonların sonucu.

Eğer kendinizi olduğunuz gibi hissetmiyorsanız en yakın tam teşekküllü hastanede bulunan psikyatriste, eğer hormonel bir sıkıntınız olduğunu düşünüyorsanız en yakın tüm teşekküllü hastanede bulunan dahiliye uzmanına görünün.

Saçmalık. Gerçekten saçmalık.

Evet tüm doktorlar bunun hormonal bir bozukluk olmadığını, yönelimin farklı olmasının doğal olduğunu söylerken 11/B'den inosh arkadaşımız bütün oyunu bozuyor ve küreselcilerin işine çomak sokuyor. :D

Konuya gelirsek; Eşcinsellik her zaman yaygındı. Sümer kökenli, ortadoğu kökenli dinler çıkmadan öncede gayet normal birşeydi. Sonradan "kötü" oldu yani. Şimdide bu tür dinler etkisini yitirdiği için tekrar normalleşiyor. Bu yüzden de eşcinsel daha rahat eşcinsel olduğunu söylüyor. Bu da sayısının fazla gözükmesine yol açıyor. 1950lerin ABD'si ile bugünün ABD'sini bir tutamazsın. 1950'lerin ABD'sinde bir insan nasıl çıkıp "ben gayim" diyebilir. İşinden olur, devlet memuruysa atılır vs. Mecbur gizliyor ya da bastırıyorlardı. Bugünden örnek bazı ülkelerde "gay" olmak kellenin gitmesi ile sonuçlanır. Bu durumda nasıl o ülkelerde gay olsun.

Bu arada Netflix izleyipte gidip gay olan varsa Netflix bahanesidir onun. :) Ben hiç görmedim netflix izleyipte "abi ben dibimi dövdürücem" diyeni.

Ya bu inançla alakalı bir şey. İnanmayan da olabilir saygı duyarım ama insan doğası ve üremesi gereğince karşı cins ile ilişki kurar.
Aklı olmayan hayvanlar bile akıl edebiliyor, bizim LPGT'miz edemiyor.
Yahu bir de bilimden anlıyor gibi yorum yapmışsın. Hayvan doğasında eşcinsellik olduğunu bilmiyorsun. Türümüzün devamı için her birimizin üreme zorunluluğu olmadığını bilmiyorsun. Bir de aklınca alay ediyorsun. Cehalet budur işte

Bu durum kızlarda çoğunlukta. Aykırı olma çabaları...
Evet öyle. Ayrıca çocukların gelişimleride onların cinsel yönelimlerini büyük bir şekilde etkiler.
Sigmund Freud'sa eşcinselliği kendini karşıt cinsteki ebeveyn ile özdeşleştirmenin de etkisiyle oluşmuş, psikoseksüel gelişimdeki çatışmaların bir sonucu olarak tanımlamıştır. 20.yüzyılının ortalarına kadar eşcinselliğin patolojik modelleri standarttır.

Evet günümüz yönetim şekilleri gayet barışçıl ve güçlü yönetim şekilleri değil mi? Her neyse.
21. yüzyılda homofobik kalmayı başarmış bireylere laf anlatmak güç iş. Boş verin, gelin biraz garkolan avlayalım :D.

Yahu bir de bilimden anlıyor gibi yorum yapmışsın. Hayvan doğasında eşcinsellik olduğunu bilmiyorsun. Türümüzün devamı için her birimizin üreme zorunluluğu olmadığını bilmiyorsun. Bir de aklınca alay ediyorsun. Cehalet budur işte
@405668 dostum yanıtımın tam olarak hangi kısmı komik geldi? Bilmediğim bir şey varsa söyle de aydınlat beni.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı