Son zamanlarda artan eş cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı şekilde süper dişi ve süper erkek gibi birçok varyasyon var, yani XX XYile sınırlı değil fakat LGBT gerçekten bunlarla alakasız. İşin saçma tarafı konu sahibi bu konudan bu kadar muzdaripse neden üstüne LGBT ile ilgili konu açıp daha da uzatıyor olayı? Bence umursamamak en mantıklısı.
Bence vatanını düşünen insan umursar. İt oğlu itler protesto adı altında k*rdistan sloganı atıyor. Benim abim, ablam (genel manada söyledim) o sözde devlet kurulmasın diye can veriyorken bu kadar büyük çapulcu sürüsüne göz yumamam ben. Tabii başkasını bilemem fakat ben göz yumamam.

O halde doğuştan rahime ve penise sahip insanlar, yani hermafroditler nedir?

Doğuştan eş cinsellik diye bir şey yok Sen doğarsın ve doğduğun yerdeki toplumda gördüğün şeylerden etkilenir ve yönelimini değiştirirsin senin ne olduğun umrumuzda değil. Sadece etrafta ben gayim çok havalıyım güçlüyüm diye dolaşma aşırı cringe oluyorsun ve insanlar bu yüzden sizinle dalga geçiyor, kimse size ben heteroyum diye gözünüze sokmuyor karşı ateş var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar gözümüze sokmalarına gerek yok, kim kimle yatak odasında ne yaparsa yapsın ama bunu gözümüze sokamaz.
Gözünüze sokmuyoruz zaten sizler ne yapıyorsanız biz de onu yapıyoruz. :D Bu kadar büyüten sizlersiniz. Kadın ve erkeğin seks yaptığı milyon tane dizi ve film varken 2-3 dizide eşcinsel karakterler var diye gözünüze mi sokuyor olduk? Açıp tüm dizileri ve filmleri kıyaslayalım bakalım. Ha bu arada unutmuşum, ben hiç sokakta sevişen eşcinsel çift görmedim gördüklerimizin hepsi kadın ve erkekti. :D

Bence vatanını düşünen insan umursar. İt oğlu itler protesto adı altında k*rdistan sloganı atıyor. Benim abim, ablam (genel manada söyledim) o sözde devlet kurulmasın diye can veriyorken bu kadar büyük çapulcu sürüsüne göz yumamam ben. Tabii başkasını bilemem fakat ben göz yumamam.

Göz yummuyoruz hocam asla bu ülke kolay kazanılmadi.

Gözünüze sokmuyoruz zaten sizler ne yapıyorsanız biz de onu yapıyoruz. :D Bu kadar büyüten sizlersiniz. Kadın ve erkeğin seks yaptığı milyon tane dizi ve film varken 2-3 dizide eşcinsel karakterler var diye gözünüze mi sokuyor olduk? Açıp tüm dizileri ve filmleri kıyaslayalım bakalım. Ha bu arada unutmuşum, ben hiç sokakta sevişen eşcinsel çift görmedim gördüklerimizin hepsi kadın ve erkekti. :D
Sokakta LGBT yürüşü yapanların yaptıklarını hatırlatmamızı mı istiyorsun anlamadım? Olanları ne çabuk unuttun veya biliyor musun?

Sen görmemiş olabilirsin. Ama haberler öyle demiyor :D

Nasıl sokmuyorsunuz? Her yer ben LGBT bireyiyim diye bağıran görgüsüzlerle dolu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı