Son zamanlarda keşfettiğiniz güzel oyunlar

Son yıllarda veya birkaç ay içinde fark ettiğiniz, neden daha önce görmedim diye düşündüğünüz oyunlar var mı?

Benim için bu kriterlere en iyi uyan oyun Project Zomboid'dir. Oldukça detaylı ve çok içine çeken bir atmosfere sahip olan bu oyun her girdiğimde beni heyecanlandırıyor. Sizin de keşfettiğiniz oyunları bilmek ve deneyimlemek isterim.

Güzel bir oyuna benziyor, alınır mı?
 
Güzel bir oyuna benziyor, alınır mı?

Kesinlikle alınır. İndirimde daha iyi olur.

Simülasyon, gerilim, gelişim, inşaat, zombi, hayatta kalma, aksiyon gibi konuları seviyorsanız çok eğlenirsiniz. Özellikle de online tarafı da eğlenceli. Roleplay yaparak da oynayan birçok kişi var. İlk oynadığınız 5-8 sefer çok fazla ölebilirsiniz. Sabırlıysanız oyunu öğrenip uzun saatler vakit geçirebilirsiniz.

Pek sabırlı değilseniz ve çok hafif bir oynanış arıyorsanız size göre olmaz.
 
Kesinlikle alınır. İndirimde daha iyi olur.

Simülasyon, gerilim, gelişim, inşaat, zombi, hayatta kalma, aksiyon gibi konuları seviyorsanız çok eğlenirsiniz. Özellikle de Online tarafı da eğlenceli. Roleplay yaparak da oynayan birçok kişi var. İlk oynadığınız 5-8 sefer çok fazla ölebilirsiniz. Sabırlıysanız oyunu öğrenip uzun saatler vakit geçirebilirsiniz.

Pek sabırlı değilseniz ve çok hafif bir oynanış arıyorsanız size göre olmaz.

Oyunu biraz inceledim ve kesinlikle bana göre uzun zamandır böyle bir oyun arıyordum, sizce şu an almalı mıyım yoksa indirime girer mi?
 
Oyunu biraz inceledim ve kesinlikle bana göre uzun zamandır böyle bir oyun arıyordum, sizce şu an alınır mı? Yoksa indirime girer mi?

1 ay beklerseniz 23 Haziran gibi yaz indirimleri başlıyor sanırım. Belki araya başka indirimler de girer. 16 TL olur muhtemelen fiyatı. Beklemek istemezseniz alınabilir. Fiyatını hak ettiğini düşünüyorum.
 
Şuraya Trepang 2'yi de ekleyelim.
 

Geri
Yukarı