Sonda ağrısı nasıl geçirilir?

Schumacher

Hectopat
Dün üretra darlığı ameliyatı oldum. Şu anda sonda takılı. Sonda hareket edince ağrıyor. Nasıl ağrıtmamasını sağlarım? Doktorum yabani gibiydi oyuncakla oynar gibi boruyla oynuyordu o yüzden sormadım bile. Ayrıca enfeksiyon kapmamak için neler yapabilirim?

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ben de benzer bir ameliyat olmuştum tam 11 sene önce. Bana da sonda takmışlardı. Acısı tarif edilemez. 1 hafta kalmıştı. Enfeksiyon falan kapmamıştım. Sonda hareket edince ağrıması normal. Bunu için yapılacak bir şey yok. Enfeksiyon kapmamak için ise hijyenik olman gerekir. Mesela ıslak mendille oranı silebilirsin. Tekrardan geçmiş olsun diyorum.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ben de benzer bir ameliyat olmuştum tam 11 sene önce. Bana da sonda takmışlardı. Acısı tarif edilemez. 1 hafta kalmıştı. Enfeksiyon falan kapmamıştım. Sonda hareket edince ağrıması normal. Bunu için yapılacak bir şey yok. Enfeksiyon kapmamak için ise hijyenik olman gerekir. Mesela ıslak mendille oranı silebilirsin. Tekrardan geçmiş olsun diyorum.

Teşekkürler hocam. Boru hareketinden dolayı kanama oluyor muydu?

Teşekkürler hocam. Boru hareketinden dolayı kanama oluyor muydu?
bir sorum daha var hastanedeyken dayılar rahat rahat yürüyordu ben hareket ederken bile zorlanıyorum.Siz rahat mıydınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı