Ne demek. Güle güle oynayın.
Katılımı belirten yorum dedim çünkü konuda hocam. Onu sayamıyorum maalesef haksızlık olur. Kendi mesaj atmalıydı.@Steve Rogers'ın da katılmak istediğini söylemiştim ancak listede ismini göremedim @JenLedger.
Kazlar mı? Kaz çekilişi oldu da benim mi haberim yok !
"Farklı kullanıcıların farklı kullanıcılar aracılığıyla çekilişe katılması yasak" gibi açıkça belirtilen bir ifade yok. "Katılımı belirtilen yorum" ifadesi ise farklı anlamlara gelebilecek bir ifade, sonuçta başka bir kullanıcının katılmasını istediğini belirten bir ifade de katılımı belirtiyor.Katılımı belirten yorum dedim çünkü konuda hocam. Onu sayamıyorum maalesef haksızlık olur. Kendi mesaj atmalıydı.
Doğrudur benim hatam belirtmemek fakat anlayışınız için teşekkür ederim."Farklı kullanıcıların farklı kullanıcılar aracılığıyla çekilişe katılması yasak" gibi açıkça belirtilen bir ifade yok. "Katılımı belirtilen yorum" ifadesi ise farklı anlamlara gelebilecek bir ifade, sonuçta başka bir kullanıcının katılmasını istediğini belirten bir ifade de katılımı belirtiyor.
Neyse, can sağlığı olsun.
Biteli 36 dakika olmuş hala katılıyorum diyorsunuz.Katılıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.