(Sonlanan indirim) Razer Deathadder V2 249 TL

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 195
  • Görüntüleme 14.101
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu bu mouse en iyi mouse'lar arasında değil mi? Neden fiyatı bu kadar düştü. Alıcaktım ama içime şüphe düştü yahu.

Bende yapıştırdım bir tane. Kullanmayı düşünmüyorum zaten halihazırda model o kullanıyorum. Alıpda kullanan arkadaşlar ellerine ulaştığında farelerinde bir sıkıntı var mı ya da kullanılmış olup olmadığını bilgilendirirse sevinirim. Boşuna açıpda 2.el olmasını istemiyorum.

Screenshot_2.jpg

@WTC Ah be hocam... 1-2 hafta daha bekleseniz indirimi yakalardınız :(
Sizce yarın akşama kadar indirim sürer mi? Ve sizce ticaret için 1 tane alınması mantıklı mı?
Vallahi şansın böylesi. Şimdi gördüm indirimi etiketlenince. Hiç bu kadar düşeceğini beklemezdim. Sudan ucuz... Almayanı döverler :) 14 gün iade hakkım devam ediyor ama hiç o işlere girişmem. Etik olmaz. Kısmet değilmiş. Bize 450TL'ye patlamış oldu :( Arkadaşlara tavsiyem, kullanın veya kullanmayın kesinlikle alın.

Bende yapıştırdım bir tane. Kullanmayı düşünmüyorum zaten halihazırda model o kullanıyorum. Alıpda kullanan arkadaşlar ellerine ulaştığında farelerinde bir sıkıntı var mı ya da kullanılmış olup olmadığını bilgilendirirse sevinirim. Boşuna açıpda 2.el olmasını istemiyorum.

Eki Görüntüle 1339637
İtopya orijinal satıyodur ya. 2.el değildir.

Vallahi şansın böylesi. Şimdi gördüm indirimi etiketlenince. Hiç bu kadar düşeceğini beklemezdim. Sudan ucuz... Almayanı döverler :) 14 gün iade hakkım devam ediyor ama hiç o işlere girişmem. Etik olmaz. Kısmet değilmiş. Bize 450TL'ye patlamış oldu :( arkadaşlara tavsiyem, kullanın veya kullanmayın kesinlikle alın.

Peki hocam mousunuzdan memnun musunuz? Benim elim 18cm olmasına rağmen bombesinden dolayı pek alışamamıştım. Biraz daha palm tutanlar için yapılmış bir fare.

Yahu bu mouse en iyi mouse'lar arasında değil mi? Neden fiyatı bu kadar düştü. Alıcaktım ama içime şüphe düştü yahu.
İtopya dolar düşükken koli koli stok yaptığı için bu tür indirimleri rahat yapabiliyor. Bu sayede reklamlarını da yapmış oluyorlar. Güvenilmeyecek firma değil.

İtopya orijinal satıyordur ya. 2.el değildir.

Bende öyle düşünüyorum fakat belki iade edilmiş ürünleri tekrar paketletip sattıkları için indirim yapmış olabilirler. Sonuçta bozuk olmadığı halde iade edilen ürünleri çöpe atmıyorlar ya :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı